Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Søg forbrugslån med de bedste forudsætninger


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Når du leder efter et hotelværelse, så vil du ofte sammenligne flere tilbud, således at du får de bedste vilkår og den bedste pris. Dette tager tid, men det er stort set altid det værd. Så hvis du vil bruge tid på at finde gode tilbud andre steder, hvorfor skulle dette så ikke gælde, når du vil låne penge? Hvis du har brug for at optage et forbrugslån, så er det helt essentielt, at du finder det lån, som har de bedste forudsætninger, og dette indlæg vil hjælpe dig med netop dette. Igennem teksten vil du blive klogere på disse ting: - Hvordan du indhenter flere tilbud - Hvordan du anvender en låneberegner effektivt - Hvordan du kan gøre lånet billigere for dig selv - Hvem der kan optage et forbrugslån Så hvis du er på jagt efter et godt tilbud på et forbrugslån, så er du landet det helt rigtige sted, når du først er færdig med denne tekst, bør du nemlig være klædt på med en masse gode råd, som kan hjælpe dig med at tage de bedste beslutninger og derved finde det bedste lån.

Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 3.6-20.95%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,40 - 22,06 %
BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min. Hurtigt svar og udbetaling
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.

 

Skyd skarpt med flere lånetilbud

Når man taler om gode råd, så er det ofte en god ide at starte med det vigtigste, så det vil vi gøre her. Det er nemlig alfa og omega, at du sammenligner flere forskellige lån, før du lægger dig fast på et lån. Dette er uden tvivl et godt eksempel på, at det betaler sig at lave sine lektier, så hvis du gerne vil spare penge, så kan du med stor fordel arbejde lidt for det. Det kan faktisk ende med at blive til en ret god timeløn, hvis du finder et rigtig godt lån. Det er uden tvivl lettest at sammenligne lån, hvis man er en god lånekandidat, hvilket vil sige, at man har en høj sandsynlighed for at blive godkendt til et lån. Hvis du bliver godkendt til flere lån, så vil du nemlig kunne kontakte de forskellige låneudbydere og gå i en dialog med dem, hvor du prøver at forhandle bedre vilkår eller forudsætninger ud fra de andre tilbud, som du har modtaget. Så hvis du gerne vil finde det bedste lån, så kan du med fordel bytte ammunitionen ud med lånetilbud og skyde med skarpt til forhandlingerne. Denne krig kan i høj grad betale sig.

Anvend en låneberegner

Når du har fundet et lån, som ser interessant ud, så kan du med stor fordel anvende en låneberegner til at få det store overblik. Du finder en sådan beregner rigtig mange steder på internettet, og du skal blot udfylde disse komponenter: - Rente - Type af lån - Hovedstol (det lånte beløb) - Løbetid eller månedlig ydelse - Skatteprocent (ligger normalvis omkring 33,2%) - Andre omkostninger Når du har indtastet disse oplysninger, så vil du få et klart overblik over, hvordan lånet vil se ud. Lad os taget et eksempel, hvor du gerne vil låne 10.000 kroner, og du gerne vil vide, hvor lang tid det vil tage, hvis du kan afdrage med 300 om måneden. I dette eksempel er renten sat til 5% om året, og omkostningerne er sat til 500 kroner. Disse tal vil naturligvis variere fra lån til lån. I et sådant tilfælde, hvor du har lånet 10.000 kroner og betaler 300 kroner om måneden ved denne rente, så vil du skulle afbetale i 36 måneder. Så hvis du gerne vil have et overblik over den månedlige ydelse eller løbetiden, så er dette et virkeligt godt redskab.

Spar selv en smule op

Dette råd vil du stort set altid modtage, hvis du ringer til din bank og beder om et lån. Hvis du selv sparer en smule op, så vil det nemlig være langt billigere for dig, men det vil også være meget lettere at blive godkendt til et lån. Lad os tage fat i et eksempel igen. Lad os sige, at du gerne vil købe en ny bil, som koster 100.000 kroner. Renten er sat til 6,5% og i dette eksempel er omkostningerne på 1000 kroner. Hvis du låner hele beløbet og afbetaler 2000 kroner om måneden, så vil din løbetid være 59 måneder. Hvis du derimod har været tålmodig og selv sparet 25.000 kroner op, så vil løbetiden med de samme vilkår være 42 måneder. Du skal altså betale af i 17 måneder mindre, hvis du selv vælger at spare 25% af lånet op. Dette betyder ikke kun, at du er gældfri tidligere, det betyder også, at du har sparet en masse penge i renteudgifter.

Hvem kan optage et forbrugslån?

Når du nu har modtaget alle disse gode råd, så kunne det nok være interessant at vide, hvem der kan optage et forbrugslån og hvem, der har størst sandsynlighed for at blive godkendt til et lån online eller i banken. Hvis du er over 18 år gammel, bor i Danmark, er dansk statsborger og ikke er registreret i RKI, så vil du højst sandsynligt kunne optage et forbrugslån på nettet. Dette betyder dog ikke, at du vil kunne modtage det bedste lån i banken eller noget lån i banken overhovedet. Når banken skal låne penge ud, så kigger de nemlig primært på dit rådighedsbeløb. Hvis du kontakter banken og gerne vil låne 10.000, så er dette naturligvis lettere, hvis dit rådighedsbeløb hver måned er på 15.000, end hvis det er på 4000. Grunden til dette er, at banken gerne vil have deres penge tilbage, så hvis du gerne vil have et godt tilbud i banken, så kan det godt betale sig at leve økonomisk og spare en smule op hver måned i perioden op til lånet.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)