Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Lån penge uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed er en nem og hurtig måde at låne penge på online

  1. Hjem
  2. Lån penge uden sikkerhed
Opdateret 23. juli 2024
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 3.6-20.95%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,40 - 22,06 %
BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min. Hurtigt svar og udbetaling
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 2.95-22.52%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 7,68 %
Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Nemt og gratis
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 7,68 % ÅOP: 7,68 % Max ÅOP: 22,52 % Månedlig ydelse: 2.000 kr. Samlede kredit omk.: 20.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 120.000 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 3.49-18.2%
Oprettelsesgebyr 2.125 kr.
Alder 23 år
ÅOP 4.28-24.34 %
Ansøg gratis Spar penge hver måned Én ansøgning - Flere lånetilbud
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 125.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.2125 - 7488 kr. Variabel debitorrente: 3.55-19.80 % ÅOP: 4.28-24.34 % Månedlig ydelse: 1.300-2.552 kr. Samlede kredit omk.: 31.008-181.252 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 156.008-306.252 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.6-20.95%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,11 - 21,77 %
Få tilbud fra 7 banker Få svar med det samme
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.1250 kr. Variabel debitorrente: 7 % ÅOP: 4,11 - 21,77 % Månedlig ydelse: 11,61 kr. Samlede kredit omk.: 51.830 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 151.830 kr.


Indholdsfortegnelse

Låneberegner vil blive placeret her

Hos pengepartner.dk guider vi dig til det rigtige lån i forhold til dine behov. Her på siden kan du læse mere om et lån uden sikkerhed – et lån hvor du ikke behøver at stille noget i pant, når du ansøger. Det er et lån, som er nemt og hurtigt at optage. Du kan altså ansøge, selvom du ikke ejer et hus eller lignende, for der er ikke nogen bank, som står med en løftet pegefinger og vil have noget stillet som sikkerhed. Hvis du ikke har noget at stille som pant, kan du stadig låne penge via pengepartner. Vi arbejder hårdt på vores gennemsigtighed, troværdighed og kundetilfredshed, for vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige låntyper, men vi har sørget for at gøre det let og overskueligt for dig at finde det lån, som passer ind i dine drømme og dit budget. Hvis du ikke kan finde svaret her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os via vores formular. Vi står klar med råd og vejledning, så du føler dig 100 % tilpas, når du låner hos os. Du kan også læse nogle af vores andre artikler, som guider dig til andre former for låntyper. Alt efter hvilken situation du står i, kan visse låntyper være mere attraktive end andre. Vi har flere låntyper, som for eksempel kviklån, billån, hurtiglån og forbrugslån. Derfor vil vi gerne hjælpe dig frem til et valg, som du er komfortabel med og glad for på den lange bane.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Lån penge uden sikkerhedNår du skal optage et normalt bank- eller realkreditlån, skal du normalt stille noget i pant for dit lån. Du skal altså kunne stille en sikkerhed eller fremvise dokumentation for dit lån, så dit pengeinstitut ved, at de altid kan få deres penge retur, hvis der skulle opstå problemer med at tilbagebetale lånet. Med et lån uden sikkerhed skal du ikke stille nogen værdier i pant. Det betyder, at du kan låne penge, selvom du ikke har værdier i forvejen.

Du kan også bruge det, hvis dine værdier allerede er brugt som sikkerhed til nogle af dine andre lån. Et lån uden sikkerhed er altså groft sagt en betegnelse for alle andre lån end dem i banken og realkreditinstituttet. Du finder oftere lånetilbuddene på nettet, hvor du hurtigt kan optage lånet gennem en online søgeproces. Der er flere fordele ved at låne penge uden sikkerhed. Det koster penge i gebyrer og afgifter, når du låner med sikkerhed, fordi sikkerheden for lånet skal være tinglyst. Samtidig kan du låne meget hurtigere og nemmere end ved et banklån, fordi du undgår papirarbejde og godkendelse fra banken.

De fleste steder tager låneprocessen ved et lån uden sikkerhed kun et par minutter og ikke mere end nogle få timer, før du kan se pengene på din konto. Desuden kan du selv påvirke tilbagebetalingen af lånebeløbet. For eksempel kan du vælge et afdragsfrit lån, hvor du kun betaler renter tilbage, og så på slutdatoen tilbagebetaler hele beløbet (stående lån). Du kan også afdrage løbende (annuitetslån), som mindsker renteomkostningerne med tiden.

Hvad er et lån med sikkerhed?

Et lån med sikkerhed er et af de lån, som du kender fra banken eller realkreditinstituttet. Her skal du eje noget, du kan stille som sikkerhed for at få godkendt lånet. Det kan være et almindeligt boliglån, når du skal købe et hus. Så stilles boligen altså som sikkerhed.

Du har dog ikke frit valg på alle bolighylder, for banken skal først gennemgå din økonomi og vurdere, hvor meget du kan låne til et hus. Det samme gør sig gældende for lån til for eksempel en bil eller båd. Det betyder, at hvis du pludselig skulle komme i problemer, så du ikke kan betale dit lån tilbage, så har banken eller realkreditinstituttet mulighed for at tage dit hus, bil eller sommerhus og sælge det, så de kan få deres penge igen. Det er altså deres sikkerhed.

Oftest har et lån med sikkerhed en mindre rente og en længere løbetid end dem uden sikkerhed. Lånetiden kan være i mange år, hvor et lån uden sikkerhed har en kortere løbetid. Ved et lån med sikkerhed skal du altså kunne redegøre for, hvad du låner til. Det er som regel ikke et lån til alment forbrug, men til en bestemt genstand. Modsat skal du ikke redegøre for dit køb, når du låner uden sikkerhed. Der er mange, som foretrækker ikke at give sådanne oplysninger til banken, fordi det til tider kan være et personligt anliggende. Hvis du helst vil undgå at fortælle din bankmand om dine private planer og drømme, så kan sådan et lån være en fordel.

Hvem kan få et lån uden dokumentation?

Hvis du låner uden dokumentation, betyder det, at du ikke behøver fremvise dokumentation, når du søger om lånet. Normalt kræver banker og realkreditinstitutter dokumenter og papirer som for eksempel lønsedler, årsopgørelse og oplysninger, om du står i RKI eller ej. Det betyder, at du sparer en del tid på en låneproces, som ellers kan være lang. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad de kræver af dig, hvis du vil låne uden dokumentation.

De fleste låner mindre beløb uden dokumentation. Men flere udbydere kræver dokumentation, når lånebeløbet overskrider en bestemt grænse. Så kræver de dokumenter og papirer på for eksempel dine lønsedler, årsopgørelse og vil vide, om du står i RKI eller ej. Det er vigtigt at påpege, at man godt kan låne uden sikkerhed både med og uden dokumentation. Det er to forskellige ting at låne uden sikkerhed og uden dokumentation. At låne uden sikkerhed betyder blot, at du ikke sætter noget i pant for lånet. At låne uden dokumentation betyder, at du ikke skal fremvise nogen personlige, økonomiske papirer, når du ansøger om et lån.

Derfor kan et lån uden sikkerhed godt være med dokumentation, fordi låneudbyderen vil sikre sig, at du har en stabil indkomst eller ikke står i RKI. At låne uden dokumentation er tydeligvis den hurtigste proces, fordi du ikke skal fremsende papirer. Men et lån med dokumentation er dog stadig langt hurtigere at optage end et lån med sikkerhed. I princippet kan alle låne uden dokumentation, hvis man blot er mindst 18 år. Hos pengepartner kan du låne op til 400.000 kroner med dokumentation. Det giver dig et stort råderum til at få dine drømme og mål opfyldt. Hvis du stadig er i tvivl, om du skal vælge et lån med eller uden sikkerhed, og om du opfylder kravene, så kontakt os.

Hvad kan jeg låne til?

Det er det, som er godt ved et lån uden sikkerhed. Det er lige op til dig. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på lånet. Mindre beløb er der som regel aldrig nogen problemer med. I visse tilfælde kan du godt blive spurgt om, hvad du skal låne til. Men det har sjældent en betydning for låneudbyderen, hvad det skal bruges til. I visse perioder af ens liv kan man have brug for lidt ekstra penge. Det kan være, at du lige er startet på studiet og skal bruge en ny computer. Eller du igen, igen har tabt din IPhone, så den er gået i stykker. Det kan også være akutte ting såsom en tur til dyrlægen med hunden, eller at bilen bryder sammen.

Så kan et lån uden sikkerhed være et godt alternativt end den længere proces, som et banklån tager. Det kan nemlig være svært at vente på et banklån, når man står og skal ud at erstatte noget hurtigst muligt. Fordi du selv bestemmer, hvad alle pengene skal bruges til, kan du vælge mellem flere af vores lån her hos pengepartner. For med et lån uden sikkerhed er det op til dig, hvad pengene skal gå til. Det giver et frirum, som er værd at tage med i en ellers indviklet og stressende låneproces. Hvis dine drømme er af mere personlig eller privat karakter, behøver du slet ikke fortælle os, hvad pengene skal bruges til. Det blander vi os slet ikke i. For os er det vigtigste bare, at du får dine drømme til at gå i opfyldelse og har en god oplevelse med at optage lånet. Læs om nogle af vores andre lån, eller kontakt os, hvis du har flere spørgsmål. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan få det lån, som passer til dit behov.

Forbrugslån uden sikkerhed

Et forbrugslån uden sikkerhed går ind under kategorien for et almindeligt lån uden sikkerhed, som er forklaret ovenfor. Et forbrugslån er blot en underkategori. Med et forbrugslån uden sikkerhed kan du bruge pengene på, hvad du vil – vi blander os ikke i det. Et forbrugslån har som regel en højere rente, fordi du ikke stiller noget i pant for lånet. Men det er hurtigere og nemmere at låne end et almindeligt lån i banken, hvor du skal stille sikkerhed. Husk at holde øje med, hvad din låneudbyder skriver, at ÅOP er. Det henviser til ’årlige omkostninger i procent’. Så er du sikker på, at du har det fulde overblik over låneomkostningerne.

Hos pengepartner kan vi tilbyde dig et forbrugslån på op til 400.000 kroner. Det giver dig mange muligheder for at købe de ting, du står og mangler. Forbrugslån er meget moderne i deres udtryk, fordi de ligger nemt tilgængelige online. Typisk er et forbrugslån mellem 5.000 og 500.000. Hvis beløbet ligger i den lavere ende, betegnes det tit som et kviklån. Det er op til den enkelte udlåner at vurdere, hvem den vil låne penge til ud fra en kreditvurdering. Det er en klar fordel at have en fast indtægt og ikke stå i RKI som ’dårlig betaler’. Når du ansøger om et forbrugslån hos pengepartner, beregner vi, hvilken rente vi kan tilbyde dig ud fra en kreditvurdering. Forbrugslån udbydes af mange banker, men lånet kan godt hedde noget forskelligt. Det kan både hedde kviklån og kassekredit, men alle sammen dækker over et lån til forbrug.

Sådan får du det bedste lån

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i tingene, inden du ansøger om et lån. Her har vi skrevet fem trin ned, som er gode at have in mente, når du undersøger dine lånemuligheder:

  1. Hvad er det for en bank/låneudbyder? Vær sikker på, at det er en troværdig bank, som har fuld gennemsigtighed. Tag ikke den første og bedste udbyder, men undersøg markedet, og vælg den, som du føler dig mest tryg ved.
  2. Se på bankens online kundeanmeldelser. Selvom det ikke er en præcis vurdering af bankens evner, så er det en god indikator for dens troværdighed og kundetilfredshed. Er der generelt mange tilfredse kunder, er der større chance for, at du også bliver glad for den.
  3. Hvad er lånets ÅOP? Som nævnt ovenfor står ÅOP for ’årlige omkostninger i procent’. Det giver dig et præcist billede af lånets pris. Det er et af de vigtigste nøgleord, når det kommer til lån uden sikkerhed. Husk at kigge på de forskellige låneudbyderes pris for et lån, inden du giver dig i kast med at låne.
  4. Hvad er renten? På forbrugslån kan renten enten være fast eller variabel. Ved en fast rente har du et godt overblik over din økonomi, så du ved, hvad du skal betale hver måned. Ved en variabel rente kan det være forskelligt, hvad du skal betale. Renten varieres efter markedsrenten. Det er en mere usikker vej at gå.
  5. Send ansøgninger til flere låneudbydere. Visse hjemmesider tilbyder at sammenligne de forskellige lån for dig, så du slipper for besværet. Men selvom du kan få sådan et overblik ganske nemt, så kan du ikke være 100 % sikker på lånets pris, før du modtager lånetilbuddet på mailen. Send derfor flere låneansøgninger afsted, og sammenlign det færdige tilbud. Det koster ikke noget at sende en låneansøgning hos pengepartner. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, så vi kan give dig det bedste tilbud.

Hvor meget kan jeg låne uden at stille sikkerhed?

Lån uden sikkerhedDet kan godt variere fra bank til bank, hvor meget du kan få lov at låne uden at stille sikkerhed. De fleste låneudbydere tilbyder et lån mellem 5.000 og 500.000. Hos pengepartner kan du låne op til 400.000 kr.. Der er altså god mulighed for at låne lige præcis det beløb, som passer til dit behov. Se vores andre artikler om låntyper, hvis du vil have en uddybende forklaring på lånene. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. Flere banker har en beregner på deres hjemmeside, så du hurtigt kan undersøge, hvor mange penge du kan få lov at låne.

Hos pengepartner kan du også beregne, hvor meget du kan låne via beregneren på vores forside. Her giver vi dig et godt overblik over de bedste lån til dine behov og priserne derpå. Heldigvis kan du nemt låne et større beløb, så det ikke kun er dine små udgifter, som bliver dækket. Nogle drømme er større end andre, så nogle gange skal der bare et større lån til at få drømmen til at gå i opfyldelse. Det kan være den nye bil eller båd, som du altid gerne har villet eje. Derfor slipper du for at skulle søge i banken med langsommelige processer, som gør låneoplevelsen langsommere og mere krævende. Hos pengepartner er det nemt at få et overblik over de forskellige lån, og til hvilken pris du kan få dem. Dertil kommer, at vi sætter en ære i tillid, kundetilfredshed og troværdighed, så du føler dig helt sikker gennem hele låneprocessen.

Hvad gør jeg, hvis jeg får afslag?

Det er aldrig sjovt at få et nej. Det kan være, at låneudbyderen har taget en vurdering af, om du kan tilbagebetale lånet eller ej. Det er ikke fordi, der er mange kriterier, når du skal låne, men der er nogle ting, som er vigtige at have in mente, når du skal starte din låneproces. Det vigtigste er, at du undersøger alle ansøgningskriterierne godt igennem, så du er klar over de krav, som bliver stillet. Hvis du sender en ansøgning afsted, inden du overhovedet har undersøgt låneudbyderen, er der en chance for, at ansøgningen ikke går igennem. Tjek hvad banken kræver af dokumentation, alder, RKI-status eller bopæl.

Så slipper du for at skulle til at sende en ansøgning igen. Her hos os kan du nemt se vores lånekrav – vi har sørget for at gøre det nemt og overskueligt at sende en ansøgning afsted, som er udfyldt korrekt. Det bringer os videre til næste punkt. Sørg altid for at læse din ansøgning igennem, inden du sender den. Stavefejl, tastefejl og andre tanketorsk er ærgerlige at skulle blive afvist for. Desuden virker det desværre ikke at pynte på sin økonomi. De fleste banker har adgang til mange af dine oplysninger, så de dobbelttjekker de tal, du sender med. Spil med åbne kort, så er du sikker på ikke at blive afvist på grund af de forkerte oplysninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål til lån uden sikkerhed. Vi har fagfolk klar til at hjælpe og vejlede dig om de rigtige låntyper og priser.

Læs mere om lånnotifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)