Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Lånebeløb

Se oversigten over alle vores lånebeløb og find det der passer dig

Lånebeløb

Overvejer du at optage et nyt lån? Men er du i tvivl om, hvilket lån du har brug for, og hvor mange penge du har mulighed for at låne? Det kan være overvældende og forvirrende at finde hoved og hale i hele lånemarkedet, for det er stort og kan til tider være svært at overskue.

Der er efterhånden flere og flere mennesker, der optager lån, fordi de drømmer om at købe bolig, bil, rejse ud i verden eller blot gøre hverdagen lidt mindre økonomisk presset. Der kan være mange årsager til, at du har behov for at låne penge, og derfor findes der også mange forskellige lånebeløb, du har mulighed for at låne, så du kan låne lige netop det beløb, der passer til dine drømme og ønsker. Her på siden kan du blive klogere på Pengepartners forskellige lånebeløb.

Pengepartners forskellige lånebeløb

Hos Pengepartner har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige lånebeløb. Der er næsten ingen grænser for, hvilke lånebeløb du kan vælge imellem, for mulighederne er mange, og der er lånebeløb, som passer til de flestes behov.

Hvis du blot har brug for en mindre forbrugslån, du nemt og hurtigt kan optage, har du som regel mulighed for at låne helt ned til 500 kroner. For nogle mennesker er det ingenting, men for andre kan det gøre en verden til forskel. Derudover vil du som regel have mulighed for at låne op til 500.000 kroner, men det er kun til visse typer lån, du kan låne så mange penge. De tilgængelige lånebeløb for dig afhænger også af, hvad du skal låne penge til.

Vores bedste råd til dig er dog, at du altid kun skal låne det beløb, du har råd til at betale tilbage. Det kan være fristende at låne 200.000 kroner, men hvis du hverken har råd til at tilbagebetale lånet eller egentlig har brug for at låne så mange penge, er det en dårlig idé.

Hvor meget kan jeg låne?

Det kan være svært at give et entydigt svar på, hvor mange penge du har mulighed for at låne. Mulighederne for at låne penge er individuelle, og din økonomiske situation har afgørende betydning for, hvor mange penge du præcist kan låne.

Alle låneudbydere har en række lånekrav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt til at låne penge. Desuden vil alle låneudbydere foretage en kreditvurdering af din økonomi for at sikre, at du har råd til at låne de penge, du ansøger om. Hvis din økonomi ikke er god nok, har du måske ikke mulighed for at få det lånebeløb, du har ansøgt om. Jo sundere og mere stabil din økonomi er, jo flere muligheder har du også for at låne et større lånebeløb. Omvendt kan du få svært ved at låne penge, hvis du ikke har en fast indkomst hver måned, eller hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Brug en låneberegner

Hvis du vil blive klogere på, hvilket lånebeløb du egentlig har råd til at låne, kan du med fordel bruge vores låneberegner. Beregn lånebeløb og find ud af, hvad det vil koste dig i månedlige ydelser for at låne et bestemt beløb. 

Her hos Pengepartner er det gratis at benytte vores låneberegner, og den kan være til stor gavn at benytte, hvis du ønsker et nemt og hurtigt overblik over dine lånemuligheder. I låneberegneren kan du justere dit lånebeløb, så du kan finde ud af, hvor mange penge du i princippet har råd til at låne, uden du bliver for økonomisk presset hver måned.notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)