Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

PengePartner er reklamefinansieret

VI bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for forbrugslån i Danmark.

PengePartner modtager penge for at formidle kunder til låneudbyderne. De lån som vises på siden er derfor reklamefinansierede.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv lån.

Vi er til for at hjælpe

Rigtig mange danskere får på et tidspunkt, i løbet af deres liv, brug for at optage et forbrugslån. Det er også en super nem løsning, hvis du har brug for penge her og nu. Det kan eksempelvis være til et nyt køkken, til en reparation af bilen eller noget helt tredje. Noget af det farlige ved at tage et forbrugslån er mangel på viden om emnet. Derfor tror vi på, hos PengePartner, at tiden er kommet til større gennemsigtighed og et bedre overblik over markedet.

Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig. Vi ønsker at give dig præcise informationer, så det bliver nemt for dig at finde det lån, som passer bedst til dine behov - og naturligvis til den lavest mulige rente. Vi vil, på sigt, gerne være den førende onlineportal til at sammenligne forbrugslån.

Hvem er PengePartner?

Vi undersøger, optimerer og opdaterer hele tiden vores database, for at skabe overblik og sikre gennemsigtighed på markedet. På den måde skaber vi et optimalt overblik over de bedste lån på markedet. Det giver dig en fair sammenligning af de præcise forbrugslån, som du er interesseret i. Din brugeroplevelse er rigtig vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at levere de mest komplette sammenligninger. Derfor har vi også valgt at gøre vores sammenligningsside gratis, for dig, at benytte.

Tjek-laan.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet
Tjekbredbaand.dk - hjælper dig med at spare penge på dit internet
Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser
Moremoney.dk - Giver dig én samlet oversigt over de billigste forbrugslån
Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser
Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement
Pengepartner.dk - Få overblik over markedets billigste kviklån

Vores team

mark.jpg
Mark AndersenlinkedinDirektør

Mark Andersen er direktør og grundlægger af Admill Aps, som står bag PengePartner.dk samt en lang række af andre sammenligningstjenester. Mark har mere end 15 års erfaring med salg, økonomi og digital marketing hos flere af landets største virksomheder, blandt andet Jyllands-Posten og TV3.

Læs Mark Andersens fulde biografi lige her.

kenneth.jpg
Kenneth AndersenlinkedinPartner
chris.jpg
Christoffer HubertzlinkedinPartnerKontakt os

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
info@admill.dk
+45 44 11 07 43
CVR: 39423367

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)