Lån penge

Vi er til for at hjælpe

Der kan være et væld af årsager til, at man pludselig står i en situation, hvor man har brug for penge her og nu. Det er nemmere, end nogensinde før, at tage et forbrugslån. Hos Pengepartner vil vi gerne hjælpe dig med at skabe en sund økonomi, hvor der stadig er plads til at gøre de ting, som skaber værdi for dig og din familie. Vi vil derfor gerne hjælpe dig gennem den kæmpe jungle af informationer, der findes på lånemarkedet. En stor faldgrube, når det kommer til forbrugslån, er nemlig mangel på viden om området. Derfor mener vi, her hos Pengepartner, at tiden er kommet til et mere transparent overblik over dine muligheder.

Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig. Vi ønsker at give dig præcise informationer, så det bliver nemt for dig at finde et lån, som passer til din økonomiske situation - til den lavest mulige rente.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Hvem er Pengepartner?

Vi undersøger, optimerer og opdaterer hele tiden vores database, for at skabe overblik og sikre transparens på markedet. Det giver dig en fair og objektiv sammenligning af de forbrugslån, som du er interesseret i. Vi forsøger altså at ruste dig til at kunne træffe den rette beslutning i forhold til dine behov.

Vi går meget op i din brugeroplevelse, og forsøger altid at skabe komplette og retvisende sammenligninger. Vi har valgt at gøre vores sammenligningsside gratis, for dig, at benytte. Vores side giver dig mulighed for at indtaste dit ønskede lånebeløb. Derefter afsøger vi markedet for dig, og præsenterer de lån, som matcher dine specifikke søgekriterier. Du har altid mulighed for at klikke dig videre, og udfylde en låneansøgning hos en given låneudbyder. Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv lån. Vi tjener penge på at formidle låneansøgere til låneudbydere på markedet, men det påvirker aldrig vores sammenligninger.

Vores passion

Vores passion er at hjælpe danskerne med at træffe velinformerede beslutninger. Det gør vi ved hver dag at give dig alle nødvendige informationer, så du kan træffe det rigtige valg ud fra din økonomiske situation. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt, for dig, at træffe et valg. Derfor kan du finde en låneberegner samt en forklaring på de vigtigste lånetyper, som du bør kende til, inden du optager et lån. Således er vi dedikeret til at hjælpe dig med at spare tid og penge.

Teamet bag


MARK ANDERSEN
Direktør

KENNETH ANDERSEN
Partner

CHRISTOFFER HUBERTZ
Partner
Adresse:
Leadsense ApS
Julsøvej 201
8600 Silkeborg
hej@pengepartner.dk