Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Billige lån

Her på PengePartner.dk viser vi dig, hvor du finder det bedste og billigste lån

  1. Hjem
  2. Billige lån
Opdateret 23. juli 2024
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 3.6-20.95%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,40 - 22,06 %
BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min. Hurtigt svar og udbetaling
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 2.95-22.52%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 7,68 %
Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Nemt og gratis
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 7,68 % ÅOP: 7,68 % Max ÅOP: 22,52 % Månedlig ydelse: 2.000 kr. Samlede kredit omk.: 20.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 120.000 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.6-20.95%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,11 - 21,77 %
Få tilbud fra 7 banker Få svar med det samme
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.1250 kr. Variabel debitorrente: 7 % ÅOP: 4,11 - 21,77 % Månedlig ydelse: 11,61 kr. Samlede kredit omk.: 51.830 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 151.830 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 3.49-18.2%
Oprettelsesgebyr 2.125 kr.
Alder 23 år
ÅOP 4.28-24.34 %
Ansøg gratis Spar penge hver måned Én ansøgning - Flere lånetilbud
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 125.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.2125 - 7488 kr. Variabel debitorrente: 3.55-19.80 % ÅOP: 4.28-24.34 % Månedlig ydelse: 1.300-2.552 kr. Samlede kredit omk.: 31.008-181.252 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 156.008-306.252 kr.


Indholdsfortegnelse

Låneberegner vil blive placeret her

Billige lån

Der kan være mange grunde til, at der opstår et behov for at tage et lån. Måske står man overfor en flytning, måske opstår der uforudsete udgifter, eller måske mangler man penge til ferien eller en ny opvaskemaskine. I en sådan eller en lignende situation er det naturligvis mest fordelagtigt med et lån, der er så billigt som overhovedet muligt. Det kan dog være en jungle at finde rundt i de forskellige lån, der tilbydes rundt omkring, hvilket primært skyldes den kæmpe vækst af muligheder for lån, der er blomstret de seneste par år. Billige lån er naturligvis en stor fordel for alle, der ønsker at tage et lån, da man med et billigt lån får den mest optimale og økonomivenlige løsning, så man i sidste ende slipper for at stå med håret i postkassen.

Med det enormt store udvalg kan det være svært at navigere rundt og skabe sig et overblik, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige metoder, hvorpå man kan låne penge, så man finder den bedste løsning i den pågældende situation. Her på Pengepartner.dk viser vi dig, hvordan du billigst og bedst kan låne penge. En stor fordel er desuden, at låneudbyderne alle er samlet ét sted, så du slipper for at skulle søge på kryds og tværs af forskellige hjemmesider. Samtidig giver vi dig en komplet oversigt over, hvad du skal være opmærksom på og tage højde for, når du låner penge. Du skal blot udfylde dit ønskede lånebeløb, og så sørger vi for en oversigt, der viser dine bedste samt mest oplagte muligheder. Find det billigste og bedste lån for dig online her hos os.

Billige lån

Få billige lån uden sikkerhed

En af fordelene ved at låne penge online i stedet for i banken er, at det er muligt at låne uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Når man låner penge i banken, kræver de, at der stilles sikkerhed i tilfælde af, at lånet ikke kan betales tilbage. Sikkerheden kan stilles i form af mange forskellige ting som eksempelvis huset, bilen eller lignende. Ved online lån er det ikke nødvendigt at stille denne sikkerhed, hvilket er en stor fordel for rigtig mange.

Man kan dog spørge sig selv, hvordan låneudbyderne sikrer sig en tilbagebetaling, når de ikke forventer, at låneren kan stille sikkerhed. Hertil kommer, at online låneudbydere ofte har en lidt højere rente, da de går ud fra, at en lille procentdel af lånerne ikke kan betale tilbage. Denne faktor er det, der stilles flest spørgsmål ved, og det er netop dette, der gør, at nogle synes rigtig godt om online lån, og andre ikke gør. Dette skyldes blandt andet, at nogle mener, at man lader de troværdige lånere betale for dem, der ikke selv kan betale tilbage.

Andre mener derimod, at det er godt, at man hjælper dem, som står i en uheldig situation, hvor de ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet. Hvorvidt denne type og metode er noget for dig, er helt op til dine personlige holdninger og meninger, men mange vælger netop denne type lån, hvor det er nødvendigt at betale lidt højere renter, men hvor man samtidig slipper for at stille sikkerhed for lånet.

Få drømme opfyldt med et billigt lån

Mangler du lige den sidste slat penge for at rejse til yndlingsdestinationen? Eller er dit drømmehus lidt dyrere, end du selv har mulighed for at betale lige nu og her? Ved at tage et billigt online lån kan du få opfyldt selv dine vildeste drømme. Du behøver ikke at spare op i flere år for at gøre det, du har lyst til lige nu. Du kan nemt, hurtigt og billigt tage et lån, så du ikke skal vende enhver øre for at udleve dine ønsker. Mange tror fejlagtigt, at lån kun kan tages i absolutte nødstilfælde. Dette er dog ikke helt rigtigt, da man sagtens kan tage et billigt lån for at komme sine drømme nærmere. Lånet er til for at lette den økonomiske byrde for dig, men samtidig er det en ansvarlig måde at føre sine drømme ud i livet på, da du naturligvis selv betaler for hele gildet i sidste ende.

Et lån kan være med til at gøre hverdagen mere overskuelig, samtidig med at du får mulighed for at gøre nogle ting, som du ellers ikke ville have mulighed for. Med et billigt lån sikrer du desuden, at du får et fordelagtigt lån, hvor du med god samvittighed kan gøre de ting, du drømmer om. Pengepartner.dk sørger for og hjælper med, at du tager det lån, der passer bedst til dig, dine behov samt dine muligheder for tilbagebetaling. Gør noget godt for dig selv og dine nærmeste ved at tage et billigt lån, som uden tvivl kan være med til at tage jer et skridt tættere på at få opfyldt jeres drømme, uanset hvad I ønsker jer.

Sådan låner du penge billigt

De seneste år er det blevet mere og mere populært at låne penge online. Det er en billig og nem løsning, der ikke kræver ret meget. Du kan hurtigt og let foretage et lån online, hvor du hverken behøver at stille sikkerhed eller have samtaler med din bank. Det er desuden lige så sikkert at låne penge online, som det er at låne dem i banken, hvilket er en stor fordel for mange, da netop sikkerheden er en meget væsentlig faktor, når det kommer til at optage lån. Ved at låne penge online slipper du for en lang række krav, som banken oftest stiller ved lån. Eksempelvis bedømmes ansøgningen til lånet ikke ud fra det formål, som lånet optages til. Der findes naturligvis en række regler, så sikkerheden omkring lånet er i top, samtidig med at lånet tages under ordentlige omstændigheder.

En af de væsentligste forudsætninger for at låne penge billigt online er naturligvis, at du beslutter dig for, hvor mange penge det egentlig drejer sig om, samt hvor lang løbetiden skal være. Når disse beslutninger er taget, kan du sammenligne de forskellige lån, der udbydes, hvorefter du vælger det lån, der passer bedst til dig. Til sidst skal du blot vente på godkendelse, hvilket typisk sker indenfor få minutter og et par timer. Hvis lånet godkendes, er det forventeligt, at pengene lander på din konto indenfor nogle timer. Det er altså ganske nemt, hurtigt og enkelt at foretage et lån online, samtidig med at sikkerheden er helt i top.

Sammenlign de billigste lån i Danmark

Her på Pengepartner.dk har vi gjort det muligt for dig at sammenligne de billigste lån i Danmark, så du nemt og enkelt finder det lån, der passer bedst til dig og dine muligheder for tilbagebetaling. Når du sammenligner lån, er en meget væsentlig faktor, at du sammenligner ud fra de årlige omkostninger i procent – også kaldet ÅOP. Når du sammenligner de forskellige lån ud fra ÅOP, bliver alle omkostninger ved oprettelse, afdrag, renter samt lånets løbetid indregnet, så du slipper for uforudsete omkostninger. Det er blevet et lovkrav, når der tages lån, at ÅOP oplyses, så man får det mest reelle og virkelige overblik over de samlede omkostninger. Husk, at ÅOP er beregnet før skat. En af de vigtigste ting, du skal huske, når du sammenligner forskellige billige lån, er naturligvis, at lånene skal være af samme type. Kategoriserende kan det siges, at der findes to forskellige slags omkostninger, når det drejer sig om lån: Løbende omkostninger og startomkostninger. Hvis du udelukkende ser på de månedlige omkostninger, kan du risikere at glemme startomkostningerne, som kan være ret dyre – eller omvendt.

Ved at benytte den smarte funktion, der gør det muligt for dig at sammenligne diverse lån, før du tager en beslutning, sikrer du dig, at du finder det mest optimale og billigste bud på et lån. Hermed har du selv et stort ansvar i processen, hvilket giver en stor frihed, der af mange betragtes som en fordel.

Find et billigt lån online

Mange forbinder det at optage et lån med at tage fysisk ned i banken, hvor der foretages møder, rådgivning og lignende, der slutteligt ender med et lån, som matcher bankens krav. Der findes dog mange andre måder, hvorpå man kan optage et lån, og hvor det stadig er ganske sikkert og foregår under ordentlige omstændigheder, så du ikke ender i vanskelige situationer, der er svære at komme ud af. En af disse metoder er at finde et billigt lån online – og der findes tonsvis af låneudbydere, der imødekommer dine krav og behov. I takt med at online lån er blevet mere og mere populære, er mulighederne og mængden af udbydere naturligvis ekspanderet, hvilket gør det svært og uoverskueligt at navigere rundt i de mange muligheder. Dette ender ofte ud i, at mange optager mere besværlige og dyrere lån end højst nødvendigt. Vi sørger dog for, at du får den optimale løsning, da Pengepartner.dk, som tidligere nævnt, gør det endnu nemmere for dig at finde billige lån online.

Her får du hurtigt og nemt en oversigt over forskellige online lån, så du let kan danne dig et overblik og tage en beslutning med god samvittighed. Det eneste, du skal gøre, er at oplyse, hvor mange penge lånet drejer sig om. Når du har indtastet beløbet, finder vi de mest passende, bedste og billigste lån, der hver især har forskellige fordele og matcher dine ønsker og behov. Herefter er det meget nemmere for dig at vælge det lån, du finder mest passende for dig.

Billige lån med MitID

For at gøre det endnu nemmere at optage et billigt lån online, er det muligt at tage et lån ved brug af MitID. Dette er en service, der gør processen endnu hurtigere og lettere. MitID er blevet en fast del af de flestes hverdag og bruges konstant flere og flere steder til at bekræfte en persons identitet. Med MitID logger du hurtigt, enkelt og sikkert ind på din bank, din digitale postkasse og meget mere. Ved at benytte sig af MitID undgår man at skulle sende fysisk post afsted eller bruge et mindre sikkert system. Da mange allerede bruger MitID, er der en stor troværdighed og tryghed omkring det, hvilket blandt andet er med til at påvirke den store popularitet omkring at låne penge på netop denne måde. Når du låner med MitID, skabes der en stor tryghed omkring lånet, samtidig med at selve processen bliver meget enkel. Alle de oplysninger, der sendes til os, når du underskriver med MitID, bliver naturligvis gjort utilgængelige, så ingen uvedkommende vil kunne få adgang til dem.

En stor fordel ved at låne med MitID er ligeledes, at du får svar på meget kort tid og dermed hurtigt vil have vished omkring muligheden for lån. Med MitID slipper du for at skulle scanne vigtige dokumenter eller sende dem med posten. Alt dette giver en meget hurtigere ekspeditionstid, samtidig med at lånet foregår under sikre omstændigheder. Her på Pengepartner.dk giver vi dig et overblik over, hvor og hvordan du skal optage dit billige lån med MitID.

Hvem kan få et billigt lån?

Stort set alle kan på et tidspunkt i livet få et behov for at optage et billigt lån. Mange gør det i banken, men i og med at det ikke er nødvendigt at stille sikkerhed for lånet online, kan det lade sig gøre for flere at gøre det på den måde. Mange synes desuden, at det er en fordel, at lånet ikke tillades eller bestemmes på baggrund af, hvad lånets formål er. Selvom der er langt færre krav til at låne penge online end i banken, er der en række regler, der skal være opfyldt, før der kan ansøges om lån online. Disse regler er eksempelvis, at du skal være fyldt 18 år. Når du fylder 18, bliver du myndig og opnår en anden form for selvbestemmelse og ansvar. Du skal desuden have adresse i Danmark og have en fast indkomst, så der alligevel er en lille forsikring for, at pengene kan tilbagebetales på sigt. Til sidst må du ikke være registreret i RKI. RKI er et gældsregister, hvor man registreres, hvis man betragtes som dårlig betaler.

På trods af disse regler er det dog en meget nemmere proces at optage lån online end eksempelvis i banken. De fleste kan ansøge uden problemer og uden at skulle opfylde en masse krav, som eksempelvis det at stille sikkerhed for sit lån. Den nemme tilgængelighed, der stadig er omgivet af en masse sikkerhed, er også en af de faktorer, der er med til at gøre billige lån online så populære, som de er.

Ikke alle bør optage et billigt lån

Selvom det er utrolig let, enkelt og hurtigt at optage et billigt lån online, er det ikke alle, der bør benytte sig af muligheden. Som hovedregel er det uden tvivl altid en fordel, at man står uden gæld. Dette er både en fordel for pengepungen, opsparingsmuligheder og din fremtidige sikkerhed. Samtidig kan det psykisk være svært at stå i gæld, hvis man konstant føler, at der skal betales af. Inden man vælger at ansøge om et lån, er det derfor en rigtig god idé, at man overvejer, hvorvidt det egentlig er nødvendigt. Stil dig selv en række spørgsmål, som kan give dig mere klarhed. Sørg ligeledes for at lægge et budget, så du sikrer dig, at du kan betale pengene tilbage indenfor den pågældende tidsperiode. På baggrund af et reelt budget kan du nemmere tage en informeret beslutning, så du er sikker på, at du træffer den rigtige beslutning. Når du lægger et budget, skal du huske at indskrive både de faste månedlige udgifter og dit rådighedsbeløb, så du får et overblik over din økonomiske situation. Indimellem vil man opdage, at man selv kan skabe ændringer i sin daglige økonomi og på den måde skabe nye muligheder uden et lån.

Det er desuden heller ikke en god idé at optage et lån, hvis man er registreret i RKI eller i det hele taget har høje lån på forhånd, da man på den måde i forvejen allerede står med en gæld, der skal betales.

Læs mere om lånnotifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)