Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Turbolån

Det skal ikke være besværligt at låne penge, dog kan lånemarkedet være en jungle for forbrugerne, da der er så mange forskellige at tage højde for på markedet. Samtidig er der så mange regler og råd fra alle mulige kilder, der gør det svært at holde styr på, hvad der er det rigtige for en selv. Nedenfor vil du kunne læse om TurboLån og de lånemuligheder, du kan få tilbudt hos dem og derefter træffe en beslutning om hvorvidt de skal være din låneudbyder.

- Læs mere -

Hvem er TurboLån 

TurboLån er en lånevirksomhed, som primært er online. Det betyder at TurboLån ingen filialer eller afdelinger har. Dette gør, at de kan tilbyde lån som større banker og andre lånevirksomheder ikke kan, da de ikke skal bekymre sig om udgifter som husleje og bemanding af filialen. Dette kan være med til at give dig fordelagtige låneforhold, og derved spare penge på dit næste lån. 

 

TurboLån A/S er en retskaffen virksomhed som i flere år har kørt gode lån, som følger lovgivningen på låne-området, og deres hjemmeside er transparent og nem at finde rundt i, hvilket for dig som kunde, giver en masse tryghed. Samtidig har de en chat-funktion på deres hjemmeside, hvor du som kunde - og som ikke-eksisterende kunde - kan henvende dig med spørgsmål og få øjeblikkeligt svar inden for åbningstiderne.  Der fås nemlig mange grunde til at optegne en lån, og det er vigtigt at forberede sig inden man optegner et lån, så du ikke bliver fanget i dårlige låneforhold, som på lang sigt kan skade dig økonomisk.

Hvordan låner man hos TurboLån 

For at kunne optegne et lån hos Turbolån.dk skal du opfylde kravende om kreditvurdering. Kravene om kreditvurdering kommer af en individuel kreditvurdering af din økonomi, og baseres ud fra dine seneste lønsedler og offentlige udbetalinger, samt dit månedlige forbrug, faste udgifter og et personligt interview, hvis det er nødvendigt. Dette er for at sikre, at du kan opfylde kravene om tilbagebetaling af lånet og er med til at sætte den rente, som du vil blive tilbudt. Opfylder du kravene om kreditvurdering, er fyldt 20, har et dansk CPR-nummer, en aktiv E-mail og et dansk mobilnummer er du frit for at kunne lån penge hos TurboLån. 

 

En ansøgning sendes til TurboLån, som efter en kreditvurdering, vil sende en lånekontrakt, hvor alle dine låneforhold er opstillet. Det næste skridt er at acceptere lånekontrakten, som kan gøres via NemID eller via posten. Når kontrakten er underskrevet og modtaget af begge parter vil penge blive overført til din konto. 

Anmeldelser af TurboLån

TurboLån bliver hele tiden bedømt, og på Google er TurboLån blevet bedømt til 3,9 ud af 5 stjerner ud fra 48 anmeldelser. Det er en høj score, og gør siden anbefaldelsesværdig. En af de kunder, som har anmeldt TurboLån på Google er Gitte Jakobsen, som skriver: “Jeg kan kun varmt anbefale Turbolån. Hurtig betjening og fantastisk service. Samtidig er det trygt at låne ved dem, da afdrag m.m bliver hurtig registreret og spørgsmål bliver besvaret hurtigt. Alt i alt kan det anbefales.”