Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Sådan får du råd til drømmerejsen


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Et stigende af danskere tager hvert år på ferie. Det kunne være en skiferie om vinteren. Det kunne også være en dejlig tur sydpå, ned til varmen, en tur til en af de skønne storbyer med shopping og kultur, eller en tur udenfor Europa. Der findes mange muligheder alt efter hvad man lige går og drømmer om. Den stigende tendens, anslås at hænge sammen med, at folk i takt med, at vi får mere travlt og flytter til byerne, har fået en øget lyst til at komme væk hjemmefra for at få lidt ro på og få nogle fede oplevelser. Har du som så mange andre danskere lyst til at komme ud og rejse? Og har du lidt svært ved lige at skaffe de sidste penge til turen? Så læs med her.

Sådan kan du låne penge til din drømmerejse

En af mulighederne for at få råd til sin drømmerejse, er ved at låne penge. En af lånemulighederne er et SMS-lån. Det foregår meget simpelt og kan gøres online. Dette gør det hele meget nemmere når du skal låne penge. SMS-lån er blevet mere og mere populært gennem årene, specielt blandt unge mennesker. Dette skyldes blandt andet at et SMS-lån er så nemt som det er. Noget andet er at du ikke behøver at stille sikkerhed. Du vil ofte få pengene nogle dage efter du ansøgt om lånet. Det tager altså ikke lang tid, fra at du har besluttet dig for låne, og til du står med pengene i hånden. Så står du lige og mangler de sidste penge til den helt perfekte rejse, så kan det være en nem måde at skaffe de sidste penge til turen.

Dette skal du have fokus på før du låner penge

Hvis man gerne vil låne penge, er der nogle ting man lige skal være opmærksom på, før man går i gang. En god ide kan være at sammenligne flere forskellige lån. Dette gøres for at få det billigste lån. Måden du sikrer dig dette et ved at se på ÅOP. ÅOP er en forkortelse der står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er altså en slags oversigt over hvor mange penge du skal betale tilbage, både i form af renter og gebyrer, for de penge du vælger at låne. Et andet råd er at lægge et budget. På denne måde sikrer du dig, at du også har råd til at låne de penge du gerne vil, for eksempel via et SMS-lån. Det er altså en plan over, hvordan du forestiller dig at kunne betale pengene tilbage igen. Dette gøres i store træk ved at sammenligne din månedlige indkomst med dine månedlige udgifter. Dernæst skal du selvfølgelig være over 18, hvis du gerne vil låne penge til din rejse.
Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)