Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Mangler du altid penge sidst på måneden?


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Nu ringer banken igen, og du tager ikke telefonen. Du ved nemlig godt, at din konto igen er i overtræk. Der er stadig 7 dage til lønningsdag, og du mangler penge til både madvarer, busbillet samt biografturen på tirsdag og koncerten på lørdag. Shit! Kender du også dét der med altid at mangle penge sidst på måneden? Misser du de gode tilbud, og er du træt af at starte næste måned med et stort overtræk? Med et SMS lån, så er du snart på benene igen. Det er nemt og hurtigt, og du slipper for at skulle aflyse de fede arrangementer sidst på måneden og spise pasta med ketchup for tredje dag i træk. Læs mere her, og find ud af, om et SMS lån er det rigtige lån for dig:

Få et SMS lån – hurtigt og nemt

Et SMS lån er det lån, som man tidligere kun kunne ansøge via SMS. I dag er det dog ikke sådan længere, men betegnelsen benyttes stadig. I stedet minder SMS lånet mere om et Mikrolån, hvor lånebeløbet ikke er så stort, og hvor du skal tilbagebetale lånet forholdsvis hurtigt, normalvis 30 dage. Godkendelsesprocessen er både nem og hurtig. Der er ingen krav til sikkerhed, og du behøver ikke beskrive, hvad du ønsker at bruge pengene på. Du kan ansøge både via smartphones, tablets og computere, og altså ikke over SMS som tidligere. Man optager et SMS lån på låneudbyderens hjemmeside via en låneformular. Oftest får du direkte besked om godkendelsen indenfor et kvarter, og du får efterfølgende pengene udbetalt, typisk indenfor et par timer. Det hele varierer dog en smule efter lånebeløbets størrelse, låneselskabet og din bank.

Værd at vide om SMS lån

Du skal underskrive din låneansøgning med NemID, så du sikrer din låneudbyder, at du er den, som du udgiver dig for at være. Med NemID giver du samtykke til, at de må få oplyst, om du opfylder betingelserne. Nogle låneudbydere tilbyder det første SMS lån helt gratis, hvis du blot kan tilbagebetale inden 30 dage. Dette betyder, at lånet er både rente-og gebyrfrit. Kun hvis du forlænger lånet pålægges der renter. Derfor det er værd at undersøge de forskellige låneudbydere, inden du beslutter dig. SMS lån er en god løsning, hvis du normalvis har en nogenlunde stabil økonomi, men du pludselig står og mangler en sum penge til uforudsete udgifter, som ikke er på din konto.

Gode råd, når du skal optage et SMS lån

Herunder har vi samlet en oversigt over gode råd, som du bør følge, inden du optager lånet:
  • Tjek først om og hvor du evt. kan optage et gratis SMS lån
  • Sammenlign låneomkostninger
  • Tjek tilbagebetalingsfristen
  • Undersøg låneudbydernes hjemmeside og trustpilot
  • Læs altid lånebetingelserne godt igennem
Husk også altid at være fornuftig, når du skal låne penge. Et godt alternativ til et hurtiglån kan ofte være en budgetkonto, en opsparing og/eller billigere vaner i dagligdagen. Tænk også grundligt over, om du kan udskyde købet, og lån ikke flere penge end du har absolut brug for.
Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)