Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Privatleasing - Hvorfor kan det være en god ide?


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Hvis man tit skal steder hen, er det uvurderligt at have en bil. Jo, offentligt transport kan også gå an, men det er ikke altid, at det passer perfekt. Det kan være at bussen kører for sjældent, eller at den ikke kommer der ud, hvor du skal hen. Du er nødt til altid at komme til tiden, ellers kommer du meget for sent. Måske orker du bare ikke den tid, det tager at køre med offentlig transport, eller også savner du den ensomhed, der kommer af at købe bil. Der kan være mange frustrationer ved offentlig transport, men omvendt er det langt fra alle, der har råd til at købe og vedligeholde en bil. Heldigvis kan du med et lille lån privatlease den, og her kan du se, om det er en god ide for dig.

En god ordning for den økonomisk trængte

En af de store fordele ved at lease en bil er, at man slipper for usikkerheden. Hvis man ejer en, er det ikke til at vide, hvor meget den er sunket i værdi når man engang skal sælge den igen. Det er nemlig leasingselskabets hovedpine. På samme måde er det også selskabet, der sørger for reparation af bilen, hvis den skulle gå i stykker. Der er ingen grund til at have en masse penge sat til siden, i tilfælde af at heldet er ude. Startbetalingen er også noget mindre end ved køb, og man kan dække størstedelen af beløbet med et godt bil lån, som der let at finde.

Lev det fede liv, med de nyeste biler

Noget der også drager mange mennesker til privatleasing, er oplevelsen. I stedet for kun at have råd til at købe en brugt bil, måske af et ringe mærke, kan man her cruise rundt i de fedeste nye biler. Man kan også skifte bilen ud relativt jævnligt, da leasingaftaler typisk kun dækker nogle år. Der er ikke noget der kan slå fornemmelsen ved at køre i en helt ny bil, i stedet for at være hægtet på den samme. Derfor er leasing en god løsning for dig, der ikke har noget imod at betale lidt i længden, for at få nogle gode oplevelser.

Og så til ulemperne …

Der er selvfølgelig også nogle hager, som der altid er. Leasing kræver, at du har et godt overblik over, hvor meget du kommer til at køre om ugen. Det skal man nemlig lave en aftale om på forhånd, og overskrider man den, kommer det til at koste ekstra. Mange vælger derfor at skyde lidt over målet, når de lavet aftalen, med den konsekvens at de ikke bruger alt det, de betaler for. Hvis du ved, at du ikke nu kan sige, hvor meget du vil bruge bilen, kan det være, at det ikke er noget for dig. Det kan for eksempel være hvis du har skiftende jobs, eller er i uddannelse, hvor det afviger meget. At privatlease er noget, man skal overveje grundigt, især fordi det i det lange løb er dyrt - leasingselskabet skal jo også tjene noget. Uanset hvad du vælger, tilbyder vi dog et godt tilbud der er skræddersyet til dig.
Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)