Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Lån rentefrit i 30 dage


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Har du brug for penge lige nu og her? Så er det værd at undersøge, om du ikke kan finde et kviklån eller et andet forbrugslån på internettet, hvor du faktisk kan låne gratis. Det er nemlig muligt at finde lån på internettet, som er rentefri det første stykke tid, og du kan faktisk også finde lån, som er helt gratis. Dette er en stor fordel, hvis du står og mangler penge til at dække et hul i budgettet nu og her, eller hvis du ved, at der snart kommer penge ind på kontoen igen. Derved kan du nemlig låne til det, som du ønsker, og du kan være sikker på, at det ikke vil koste dig alt for mange penge.

Hvor meget låner folk og hvilket beløb?

Der bliver taget kviklån på nettet for flere hundrede millioner hvert eneste år i Danmark, og det er blandt andet på grund af de gode vilkår, som man kan få, hvis man blot leder lidt efter dem. Langt de fleste af de penge, som bliver lånt, bliver udbetalt i små lån, som er på et beløb under 3000 kroner. Dette hænger ret godt sammen med, at man kan få attraktive tilbud omkring rentefri betaling i det første stykke tid. Hvis man låner et mindre beløb, og får rentefri betaling i de første 30 dage, så vil man nemlig skulle betale et langt mindre beløb for at låne, hvilket er en kæmpe fordel for dig som låner.

Store fordele for nye lånere

Gratis lån eller lån uden rente kan man finde mange steder, og det er især nemt at finde disse tilbud, hvis man er ny låner. Men hvordan kunne et sådant tilbud for eksempel se ud? Det er faktisk meget simpelt. Lad os sige, at du aldrig har lånt før, men nu står du og mangler 2500 kroner til en tandlægeregning. Hvis du finder en låneudbyder, som vil låne dig 2500 kroner uden rente i 30 dage, så skal du blot betale beløbet tilbage inden for de første 30 dage, og så vil der ikke blive tilskrevet nogen rente. Når du finder et lån som dette, så kan du dog med fordel holde øje med, om der er et oprettelsesgebyr eller andre gebyrer, som vil koste dig penge. Der er heldigvis en lang række af låneudbydere, som står klar med disse gode tilbud, og du finder nemt hjemmesider, som sammenligner disse udbydere, således at du kan finde det bedste og billigste lån.

Hvordan virker et gratis lån?

Lån, som er 100% gratis, fungerer stort set ligesom rentefri lån. Her er du dog sikker på, at der ikke er nogle omkostninger i en vis periode. Så hvis du er ny låner, så bør du uden tvivl undersøge disse muligheder, før du låner. Det kan nemlig ende med at spare dig en masse penge. Der er dog også noget, som du skal være opmærksom på, når du låner helt gratis eller rentefrit. Låneudbyderne skal jo tjene penge, og det gør de naturligvis ikke, hvis de bare giver gratis lån ud til alle og enhver. Derfor er det yderst vigtigt, at hvis du optager et gratis lån , at du betaler lånet tilbage til tiden. Hvis du misligholder gælden, så vil lånet nemlig hverken være rentefrit, gratis eller billigt længere. Hvis du er ny kunde, så kan du altså med stor fordel lede efter de lån, som har de bedste vilkår. Du skal blot sikre dig, at du kan betale det fulde beløb tilbage til tiden.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)