Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Hvorfor underskrive låneaftale med NemID?


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 09. februar, 2022

Flere og flere underskriver deres lån med NemID i dag og mulighederne for at optage onlinelån er konstant tiltagende med flere, nye lånudbydere på markedet.

 

Lån med NemID som redskab er mere reglen end undtagelsen, når der ansøges og underskrives lån på nettet. NemID blev introduceret på det danske marked tilbage i 2010 og er blevet danskernes digitale identifikationsredskab.

 

Mange virksomheder bruger NemID i forbindelse med deres Log-in for kunderne. Særligt på området for onlinelån er NemID et uundværlig redskab, da både ansøgningsproceduren samt selve underskrivelse af lån finder sted ved brug af netop NemID.

 

Som forbruger og kunde er flere fordele forbundet med at underskrive og optage lån med NemID.
Herunder er listet nogle af de mest betydningsfulde punkter.


  

NemID gør det effektivt og sikkert at låne penge
NemID bruges i forbindelse med at ansøgning om langt fleste online lån. Dette er medvirkende til at effektivere behandlingsproceduren omkring ansøgningen.

For dig som kunde betyder effektivisering, at der spares vigtig tid, som du kan bruge på en masse andet.

 • Indhentning af relevante oplysninger
  Når du ansøger og underskriver lån med NemID, giver du automatisk den pågældende lånudbyder lov til at indhente relevante oplysninger om dig.
  Disse oplysninger handler blandt andet om dine økonomiske forhold og bruges til lånudbyderens kreditvurdering af dig.
  Lånudbyderen indhenter selv disse oplysninger fra SKAT, og dette betyder, at du slipper for at samle og indsende de påkrævede dokumenter

 • Hurtig udbetaling af dine penge fra lånet
  Antallet af lånudbydere på nettet konkurrer som kunderne på netop tidsfaktoren.
  Når først et lån er underskrevet, kan du som låntager forvente, at pengene fra lånet bliver udbetalt på din NemKonto hurtigt efter.
  Dette vil enten blive på samme dag, som lånet er underskrevet (hvis underskrivelsen finder sted i bankens åbningstid) eller senest dagen efter.

 

 • NemID højner sikkerheden omkring din låneaftale
  NemID fungerer som en 2sidet sikkerhed i form af selve det fysiske nøglekort og så din selvvalgte, private kode.
  NemID afløste det gamle system med brug af blandt andet PIN-koder. NemID er en mere sikker foranstaltning som følge af dens 2sidet opbygning.
  I tilfælde af at dit nøglekort bliver stjålet, har tyven intet at bruge dette til uden din private kode. Og i tilfælde af at din kode bliver afluret, har personen intet at bruge denne til uden dit nøglekort.

 • Underskrivelse af lån med NemID er fleksibelt
  Underskrivelse af lån med NemID kan ske, uanset hvor du befinder dig, og uanset hvilken digital enhed du anvender.
  Dermed er det muligt for dig at underskrive flere, forskellige typer af lån – herunder både Kviklån, SMS-lån og så de populære og ofte anvendt forbrugslån. Dermed stiger mulighederne for at finde et lån, der passer til dine behov.

 

Der er flere måder at opbevare dit NemID på, så du ikke er afhængig af at have dit nøglekort på dig hele tiden. I dag er det muligt at hente og downloade en såkaldt ”nøgleapp”.

Dette gør det overskueligt at underskrive lån med NemID, da du slipper for at holde styr på dit fysiske nøglekort.

 

Det estimeres, at cirka 9/10 danskere har og anvender NemID som en naturlig del af deres digitale adfærd.
Når man er dansk statsborger, har dansk bopælsadresse samt er fyldt 18 år, har man krav på at få NemID.

Det er tilmed nemt og enkelt at ansøge om at få NemID, hvis ikke du allerede har det. Dette kan du gøre ved at henvende dig til din lokale Borgerservice.

Når du får adgang til dit personlige NemID, bliver der oprettet en tilhørende NemKonto. Det er denne, der bliver brugt i forbindelse med at underskrive en låneaftale.

Og herefter er der rig mulighed for at nyde godt at fordelene ved at bruge NemID.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)