Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Hvor stort billån kan jeg få?


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Har man langt til arbejde, børn der skal køres til sport et par gane om ugen eller foretrækker man at køre, når man skal på ferie? Så er disse få af mange grunde til at anskaffe sig en bil. Det er dog langt de færreste mennesker, som har en opsparing der rækker, hvis man skal ud og investere i en ny bil. En bil kan være en dyr investering. Specielt hvis man ønsker at købe den fra ny, og man ønsker topkvalitet og topsikkerhed. Derfor vælger mange mennesker at tage et billån, når de vil ud og købe det nye køretøj. Dette gør det lettere for dig, hurtigt at få anskaffet dig penge til en bil, hvad end den er i den dyre eller billigere ende.

Til dig, der vil tage et billån i banken

Som med alle andre lån varierer det fra person til person, hvor meget du kan låne, hvis du skal tage et lån i din bank. Desto flere penge du selv er i besiddelse af, jo højere en indtægt du har, og jo bedre det går med din økonomi – desto flere penge kan du få lov at låne, hvis du skal tage et billån i banken. I flere banker kan du få en langt bedre rente, hvis du i forvejen selv har en god andel af det beløb, bilen skal koste, og dermed ikke behøver at låne dem alle i banken. Ligeledes tilbyder de fleste banker også en lavere rente, jo hurtigere du kan tilbagebetale dit lån. Jo kortere en løbetid du har på lånet, jo færre penge ender du i sidste ende med at betale tilbage i gebyrer og renter.

Hvis du nemt og hurtigt vil have et billån

Når man tager et lån i en bank, kan processen være lang, fra man ansøger om lånet, til man får pengene udbetalt. Ligeledes er der begrænsninger for, hvor mange penge du kan låne, alt efter hvordan det står til med din økonomi. Ønsker du nemt og hurtigt at tage et lån, så du med det samme kan komme ud og købe en bil, er der også andre veje at gå. Du kan eksempelvis vælge at tage et forbrugslån. Når du tager et forbrugslån, vil pengene som regel være på din konto efter få dage. Ligeledes bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvordan din økonomi hænger sammen og hvor meget du tjener, så længe du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret. Når du tager et forbrugslån, kan du visse steder låne op til 400.000 kroner, uden du behøver redegøre for, hvad du har af indkomst. Også her skal du dog være opmærksom på løbetiden. Vil du tage et forbrugslån, når du skal ud og købe bil, skal du kigge efter et, hvor løbetiden for tilbagebetaling af lånet er realistisk for dig.

Sådan bliver et billån billigst for dig

Der kan være mange penge at spare, ved at tænke sig grundigt om, inden man skal tage et billån. Først og fremmest vil det stort set altid blive billigere for dig, hvis du til en start selv har en sjat penge, du kan putte i puljen. Dernæst er det vigtigt, at du tænker realistisk i forhold til din økonomi, og dermed investerer i en bil, du kan betale. Her kan du eksempelvis vælge at kigge efter brugte biler, frem for at købe en, der er splinterny. Biler falder markant i pris, fra øjeblikket de har forladt bilforhandleren. Du kan derfor være heldig at finde en næsten ny bil til en formidabel pris, hvis du kigger på brugtvognsmarkedet, frem for at spejde efter nye biler.
Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)