Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Få pengene udbetalt hurtigere med NemID signering


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 09. februar, 2022

Har du overvejet at tage et lån med NemID? Der er mange som har oplevet, at man pludselig får behov for lidt flere penge i lommen. Det kan skyldes alt fra uventede udgifter som skader på bil eller hjem, tandlægeregninger eller lignende. Det kan dog også skyldes, at man vil investere i et eget projekt, måske en egen virksomhed. Og for nogle handler det om spontant at opfylde en livslang drøm. Det kan eksempelvis være ved at tage en rejse til netop det feriemål, man altid har drømt om at opleve eller at købe en skinnende veteranbil.

 

Mulighederne er mange, når man har penge til overs. Men får man de penge gennem et lån, skal man være opmærksom i forhold til, hvilket lån man binder sig til. Der er en del punkter at overveje, inden man tager et lån, og en ting det kan være værd at overveje er, hvor hurtigt du behøver pengene.

 

Er hurtighed en prioritering? Så vælg et lån med NemID signering

Der findes en række grunde til at anvendelse af NemID er et smart alternativ til at foretage sin låneansøgning. Med NemID vil du nemlig:

 

  • Modtage svar på din ansøgning hurtigere
  • Modtage din kredit hurtigere
  • Vide at dine personlige oplysninger bliver behandlet sikkert

 

Hvis du fortager lån med NemID, modtager du dine penge meget hurtigere, end hvis din låneansøgning skulle bearbejdes manuelt.

 

Den tid, man sparer ved at anvende NemID, når man ansøger om et givent lån, er meget anselig. Det skyldes at alternativet er, at man enten skulle anvende en potentielt usikker digitalløsning til at håndtere sine personlige oplysninger samt sine skatteoplysninger, eller at man skulle scanne sine personlige dokumenter og dernæst sende dem med posten. Det ville give langt højere usikkerhed og en betragtelig ekspeditionstid.

 

Så har du planer om at tage et lån online, og har du behov for at modtage dine penge så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden? Så kan du overveje at tage et lån med NemID.

 

Men nu spørger du måske dig selv: ”Hvem tilbyder så lån med NemID?”

 

Hvilke låneudbydere anvender NemID signering?

Det er i stigende grad almindelig at finde låneudbydere som tilbyder lån med NemID. Det er både lettere for dig som forbruger og for låneudbyderen selv, at have en sikker og let løsning til at få overblik over dine skatteoplysninger. Din låneudbyder vil nemlig anvende det data til at bedømme, om de mener, du vil være en stabil låntager, som kan betale dit lån tilbage rettidigt.

 

Og når du anvender NemID, vil ansøgningen blive bearbejdet helt automatisk i de fleste tilfælde. Det er af den årsag, låneudbydere som anvender NemID signering kan tilbyde svar på ansøgninger indenfor blot få minutter. Det vil altså være let for dig at tage et forbrugslån fra en låneudbyder som anvender signering med NemID.

 

Men hvorfor anvende NemID i første omgang?

 

NemID – En hurtig og sikker løsning

Lån med NemID er først og fremmest sikkert. NemID er som bekendt så sikkert, at det offentlige anvender dette system. Derfor kan du sætte din lid til, at sikkerheden er i orden, når du overlader dine skatteoplysninger til NemID, og derigennem giver din låneudbyder adgang til at se de oplysninger de skal anvende til at bedømme din kreditværdighed.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)