Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Derfor optager mange et kviklån


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Rigtig mange mennesker benytter sig efterhånden af kviklån. Det er noget anderledes, end hvis man tager et lån i banken. Det er hurtigt, nemt og det hele kan gøres hjemmefra, uden du behøver at have telefonisk kontakt eller på anden måde kommunikere med nogen. Når du ansøger om et kviklån online , modtager et automatisk system nogle oplysninger om din økonomi, hvilket du bliver kreditvurderet på baggrund af. Hvis systemet godkender dig, kan du få pengene udbetalt mere eller mindre med det samme.

100% selvbestemmelse over pengene fra et kviklån

Når man optager et lån i banken, vil banken spørge ind til, hvad pengene skal bruges til. Det gør de med henblik på, at der kan stilles sikkerhed for lånet. For eksempel hvis man tager lån til en ny bil og dette ikke tilbagebetales, så kan banken få pengene hjem igen via den værdigenstand, man har brugt pengene på. Det er straks sværere at optage et lån i banken til forbrugsgoder og fornøjelser, da der ikke kan stilles sikkerhed for lånet. Når du tager et kviklån skal der ikke stilles sikkerhed for lånet. Det betyder, at udbyderen af lånet ingen interesse har i, hvad du vil bruge pengene på. Det er helt op til dig selv. Har du dermed lyst til at bruge pengene på en ferie eller oplevelser, så kan du roligt gøre det. Det har ingen betydning, om dine værdier er steget tilsvarende med det kviklån, som du har optaget.

Uforudsete udgifter kan reddes af et kviklån

Står du med en uforudset udgift sidst på måneden og kontoen er tom, er et kviklån også en oplagt mulighed. Det kan for eksempel være i tilfælde af, at køleskabet er brudt sammen, eller andre nødvendige ting, der pludselig går i stykker. Sådan nogle skader opstår typisk, når man mindst venter det, og hvor regningen kommer på det mest ubelejlige tidspunkt.

Fordelene ved at optage et kviklån

Et sikkert lån

Det er sikkert at optage et kviklån. Lånet optages ved hjælp af NemID, så alt foregår sikkert, korrekt og nemt. Der skal samtidig ikke stilles sikkerhed for kviklånet.

Diskret og med stor frihed

Du er ikke i kontakt med nogen mennesker under låneprocessen, da det hele foregår via et automatisk system. Det giver frihed med flere penge mellem hænderne nu og her og du kan vælge et kviklån, der passer dig med hensyn til afbetalingen. Det er dig selv, der bestemmer hvad du vil bruge pengene på.

Nemt og hurtigt

Lånet kan ansøges hjemme fra stuen og svaret på kreditvurdering kommer hurtigt. Du sparer tid på møder i banken, samtaler, redegørelse for behovet for lånet, transport, m.v. Pengene overføres direkte til din NemKonto, når lånet er blevet godkendt.

Et gennemskueligt lån

Det er let at gennemskue de samlede udgifter på et kviklån. Når lånet optages, vil det fremgå hvor meget de samlede udgifter vil løbe op i. Der er derfor ikke nogen skjulte gebyrer, der kan komme bag på dig, når du skal betale kviklånet tilbage.

Kviklånet kan betales ud før tid

Har du kort efter optagelsen af lånet fået flere penge mellem hænderne, kan du betale kviklånet ud, så du ikke behøver at tænke mere på det.

Kviklån kan være den billigste løsning

Udgifterne ved at optage et kviklån behøver ikke at være højere, end hvis du tager et banklån. Mange tror fejlagtigt, at det altid er dyrere at optage et kviklån frem for en kassekredit eller et forbrugslån i banken. Det er efterhånden muligt at finde kviklån med en meget lav rente - også lavere end mange forbrugslån fra banken. Det vil sige, at det er muligt at finde et kviklån med lavere rente end et forbrugslån hos banken, samtidig med at der ikke skal stilles sikkerhed for de lånte penge. Det giver samlet set bedre betingelser for dig, når du vil optage et lån. Det kan også være en fordel at samle flere små lån til ét samlet kviklån, så udgifterne sænkes, i forhold til at betale af på flere forskellige mindre lån. Der kan derfor være mange fordele ved at vælge kviklånet som låntype. Det vil være en klar fordel at sammenligne flere forskellige kviklån, inden du bestemmer dig for din udbyder, så du kan gøre brug af det bedst mulige tilbud.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)