Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Santander Privatlån

Santander Consumer Bank er en del af virksomheden Banco Santander, og derfor er det oprigtigt dem, som du optager en privatlån hos. Hvis du er på udkig efter et privatlån, og ikke kan se skoven for bare træer, er du havnet det rigtige sted. Santander Privatlån er nemlig førende i Danmark med henblik på forbrugsfinansiering og billån samt specialister i privatlån. Banken har desuden 125 millioner kunder i over 40 lande. Hvis du derfor vælger Santander Privatlån, får du en bank med en enorm erfaring, som du med garanti kan stole på.

- Læs mere -





Hvad tilbyder Santander?

Hvis du skuer ned over deres hjemmeside, vil du hurtigt blive bekendt med den brugervenlige funktion, hvorved du er i stand til at justere et eventuelt forbrugslån ud fra løbetid og selvfølgelig beløb. Her får du nemt og hurtigt muligheden for at kontrollere og danne dig et overblik over det lån, som du ønsker. Du har valgmuligheden om at låne fra 50.000 til 350.000 over en løbetid, som strækker sig mellem 12 måneder til 180 måneder. Hertil danner du dig hurtigt et overblik over, hvilken månedlig ydelse du kan forvente ved at optage dit ønskede lån. Dog skal du være opmærksom på, at banken tilbyder to forskellige privatlån. Nemlig Privatlån Plus og et alment privatlån. Forskellen på de to er, at du ved et Santander Privatlån Plus, kan låne over 50.000 kr., og med et alment låne under 50.000 kr. Dog er fællesnævneren for de to lånetyper, at du ikke skal stille til sikkerhed for at optage lånet.

Hvordan ansøger du?

Når du har i sinde at skulle optage et Santander kviklån, bedes du fremsende din seneste lønseddel, som du har modtaget. Derudover kræves det samtidigt, at du er i stand til at vedhæfte din seneste årsopgørelse, som bliver sendt ind til Santander, når du logger ind med NemID og selvfølgelig giver samtykke. Du skal vedlægge en kopi af dit sygesikringsbevis, hvis du har hemmelig adresse. Såfremt, at du ønsker at foretage et lån, som overstiger 100.000 kr., forlanges der også en kopi af legitimation i form af dit danske kørekort, opholdstilladelse eller pas. 

Derudover er der et krav til, at du har rundet de 18 år, og såfremt, du har et dansk folkeregisteradresse med tilhørende CPR-nummer, har du mulighed for at ansøge. Dog kan det være, at din ansøgning ikke bliver godkendt, hvis du har en historik med RKI eller Debitorregistret, eller på anden vis har udstående i en bolig eller køretøj, som ikke vurderes egnet til lån. Du kan læse meget mere på Santander’s hjemmeside om, hvorledes du opfylder de lønmæssige krav til netop det lån, som du går og drømmer om. 

Lav rente 

 

Hvis du er interesseret i et alment Santander Privatlån under 50.000 kr., kan du med fordel i renten, benytte Santander. Den variable debitorrente starter fra 9,95%, som er den laveste debitorrente for netop dette produkt på markedet. Dog skal du være opmærksom på, at den endelige rente, efter godkendelse af ansøgningen, afhænger af kreditvurderingen, som også vil indgå i kreditaftalen. Når du sender din ansøgning, kan du forvente at få svar inden for kort tid, og hvis du er nysgerrig, kan du blot søge, da ansøgningen er uforpligtende.