Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Lendme

Der er mange gode grunde til at låne penge til de problemer, som måtte opstå i hverdagen. Det kan være penge til udbygning af huset, hvis der er en familieforøgelse på vej. Det kan være, at der mangler ekstra penge til en ferie, eller måske mangler der penge til en ny bil. Uanset grunden, så er der flere hundreder steder, hvor man hurtigt kan låne penge.Lendme gør det nemt og enkelt for dig, når du skal finde det helt rigtige lån til din situation. Hos os kan du få et overblik over flere forskellige typer af lån hos flere banker, og på denne måde vælge den, du har behov. Låneprocessen er nem og enkel, så du hurtigst muligt kan få dine penge, og hos os er du altid velkommen til at tage kontakt, skulle der være tvivl omkring eventuelle lån og kravene dertil.

- Læs mere -

Hvem er LendMe

Lendme er et koncept skabt på de betingelser, at det skal være nemmest for vores kunder at finde det lån, som er billigst, og som passer bedst til deres individuelle behov. Vi har hos lendme samlet flere forskellige banker, som alle tilbyder lån. Vi har derefter sorteret dem efter billigste lån og dyreste, og på denne måde kan du som kunde finde gennem det ellers tykt vævede tæppe af paragraffer om låneregler og reguleringer. Der er mange penge at spare for vores kunder, og derfor sætter vi vores service højt. 

Krav for at låne hos Lendme

Låneprocessen hos lendme er nem og simpel. Først skal du udfylde en ansøgning. I denne ansøgning skal du udfylde alle dine kontaktoplysninger. Du skal være fyldt over 18 år, og du må ikke være en del af RKI. Derefter fortsætter låneprocessen til en videresendelse af din ansøgning til vores banker og samarbejdspartnere. Dette kan tage op til 48 timer, men vi arbejder altid på at være færdige med din ansøgning inden da. Efterfølgende får du enten et accept, og derefter indgår du en låneaftale, og hvis ikke får du et afslag. Hos lendme er der mange forskellige typer af banker. Nogle er ganske almindelige mustensbanker, som man kender dem, med en fysisk beliggenhed. Andre af vores samarbejdspartnere er udelukkende online. Uanset hvilken type af bank, som du tager dit lån i, så er du sikret en god service hos lendme. 

Samlelån 

Har du flere lån, burde du overveje et samlelån hos lendme. På denne måde samler du alle dine lån, så de er i et samlet, stort lån. Dette vil gøre din økonomi mere overskuelig, og du vil ikke skulle betale renter på andet end dit samlelån. Hos lendme er det overskueligheden, som er vigtigst. Dette betyder, at det skal være nemt for dig som kunde at vide, hvordan dine lån er skruet samme, så du ikke får ubehagelige overraskelser. Hos lendme kan du altså ved at tage et samlelån få et billigere samlet lån med en lavere rente, så du ender med at spare penge ved udelukkende at have et lån at skulle betale. Der kan altså være store fordele for dig at hente, som kunde hos lendme.