Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Leasy Minilån

Lånemarkedet er svær at finde rundt i. Som forbruger bliver du mødt af en labyrint af låneudbydere, som alle tilbyder de bedste låneforhold til dig. Det kan være svært som forbruger, at tage stilling og finde rundt i det store lånemarked, og derfor er det vigtigt, at du forbereder dig og læser op på dine muligheder. Her vil du kunne læse om Leasy Minilån, hvem Leasy Minilån er og hvordan man kan låne penge hos dem. Du vil kunne læse om de krav for at låne som denne låneudbyder tilbyder. Leasy Minilån har dog pligt til at spørge dig om, hvad du skal bruge pengene til.

- Læs mere -

Hvem er Leasy Minilån 

Du kender allerede alt til Peter og Leasy. Leasy Minilån er en side-virksomhed til Leasy, som tilbyder små lån mellem 10.000 og 50.000 kroner med en løbetid på mellem 24 og 120 måneder. Leasy Minilån er kreditformidler for Facit Bank A/S, som er en større lånevirksomhed i Danmark, som tilbyder attraktive lån på forbrugs og indlån. Facit Bank er blandt andet også inde over Spargo Finans virksomhed. 

 

Leasy Minilån forsøger at gøre det nemt for dig at låne penge. De stiller ingen spørgsmål eller sikkerhed for lånet, og du har altid mulighed for at betale lånet tilbage før tid, hvis du skulle få muligheden for det. Du har altid muligheden for at stille spørgsmål via mail eller via deres hjemmesides chat-funktion, hvor du indenfor åbningstiderne alle dage mellem kl. 08:00-18:00 vil kunne få svar fra en medarbejder. 

Hvordan låner man hos Leasy Minilån

At lån penge hos Leasy Minilån er blevet gjort simpelt og nemt. Der er få krav til dit lån dog. Du skal kunne oplyse dine seneste økonomiske oplysninger, såsom lønsedler, offentlige ydelser, månedligt forbrug og udgifter osv. Disse bruges til at lave en kreditvurdering, som er grundlaget for dine låneforhold. 

Låneforholdene er til for at beskytte dig. Din kreditvurdering tegner et mønster i din økonomi som renten sættes ud fra, og dine låneforhold vil repræsentere den bedste løsning for din økonomiske situation, samt den løbetid, du har angivet. 

 

Når kreditvurderingen er blevet lavet får du tilsendt en lånekontrakt med dine låneforhold beskrevet i. Den skal underskrives - enten via NemID eller via posten - og når begge parter har en underskrevet version af kontrakten vil pengen blive overført. Dette sker inden for 1-2 hverdage efter bekræftelse. Ofte vil din låneansøgning blive besvaret inden for en time, hvis den bliver sendt inden for de førnævnte åbningstider.

Personlige krav til lån 

Der er visse krav, du skal opfylde for at låne penge hos Leasy Miniløn. For at låne penge hos Leasy Minilån skal du være fyldt 21 år, og have dansk statsborgerskab. Derudover skal du have et gyldigt dansk mobilnummer, samt ingen RKI. Dette skyldes, at Leasy forsøger at beskytte dig for at kunne tage unødige lån og beskytte dem selv fra svindlere. 

Dette har da også medført at Leasy Minilån i øjeblikket har en score på Trustpilot med 7,4.