Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Leasy

Chancen for, at du har stiftet bekendtskab med Leasy er ganske stor. Og hvis ikke selve Leasy, så i hvert fald deres velkendte reklamer med de karikerede karakterer Luffe og Sjanne. Men udover de fængende reklamer ligger der et hav af forbrugsgoder, som du formentlig kunne få glæde af. Udover de sædvanlige hvidevarer, fjernsyn, computere med mere, som Leasy også er kendt for, så tilbyder Leasy også en række fordele, som kan gøre finansiering af disse produkter mere overskuelig og håndterbar. Således behøves du ikke at grave dybt i lommen på en og samme gang.

- Læs mere -

Hvem er Leasy

Hos Leasy har du mulighed for nemt og hurtigt at bestille og få installeret elektronik og hvidevarer gennem det velkendte telefonnummer 8x8. Grunden til, at konceptet ikke bare går på at sælge diverse produkter uden tilhørende installation, er at netop mange af produkterne oftest er teknisk avancerede og indeholder mange detaljer og specifikationer. Selvfølgelig skal det stå dig frit for, om du vil fordybe dig i den typisk lange manual eller sætte dig ind i den tekniske indsigt, som er forbundet med sådanne installationer. Leasy er din forlængede arm, når du skal købe hvidevare og elektronik, da de tilbyder råd og vejledning, så du sikrer dig den bedst mulige oplevelse med dit køb. Derudover tilbyder Leasy fleksible betalingsmuligheder samt eventuel leje af produkter. 

Fordele ved at Leasy lån 

Hos Leasy kan du nemt og hurtigt tilegne dig en lang række fordele. En af de mange er kontantlån, hvor du selv kan kontrollere og navigere din låneproces. Det betyder, at du kan låne på dine egne præmisser i forhold til beløbet og løbetiden, så du kan betale ud, når du vil helt uden gebyrer. Hjemmesiden præsenterer dig for en utrolig brugervenlig lånemetode, som giver dig det fulde overblik over løbetiden og størrelsen på dit lån. Det eneste du skal gøre er at sende en ansøgning. Det eneste Leasy skal bruge fra dig er en håndfuld personlige oplysninger og et NemID login. Allerede efter en time, inden for åbningstid alle dage mellem kl. 8 til kl. 18, får du et svar. Såfremt du godkendes, så får du en udbetaling direkte ind på din konto inden for 1-2 hverdage, som du kan bruge ufortrødent. 

Krav for at kunne låne hos Leasy

Hvis du er interesseret i at foretage et lån, forbeholder Leasy en række krav eller betingelser, som du skal være opmærksom på. Når du ansøger om lån hos Leasy, er det Facit Bank, som agerer långiver, og som yder selve lånet. Derfor er det også Facit Bank, som er ansvarlig for at lave en kreditvurdering af dig og din økonomiske status. Dette omhandler dine indtægter og udgifter samt eventuelle oplysninger fra blandt andet RKI og SKAT. Leasy er i tæt samarbejde med Facit Bank, og Leasy vil derfor stå til rådighed i forhold til at udfylde ansøgningen korrekt. Derudover sørger Leasy også for at fremvise diverse lånetilbud på baggrund af den kreditvurdering som Facit Bank har foretaget. Det betyder at din økonomiske historik samt din nuværende økonomiske situation skal vurderes tilfredsstillende førend, du får fylde i pungen.