Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Ferratum

Står du og skal på jagt efter et fordelagtigt lån? Så er du kommet til det helt rette sted. Hvis du står i denne situation, så har du sikkert fundet ud af, at lånemarkedet kan være noget af en jungle at navigere rundt i. Kigger man tilbage i tiden, var det langt mere simpelt, når der skulle lånes penge, men i dag er mulighederne altså tæt på uendelige. Heldigvis findes Ferratum, som er en moderne låneudbyder, som gør det ganske nemt for dig, når du skal låne penge.

 

- Læs mere -

Hvem er Ferratum?

Måske har du tidligere hørt om Ferratum, og måske har du ikke. Ferratum Money er et finansieringsselskab, som er af Finsk afstemning. Det er nemlig en del af hovedselskabet Ferratum Group, som blev stiftet i 2005. Siden da er der blevet ekspanderet til 25 lande, hvor Danmark er i blandt. Som det kan læses, har Ferratum altså over 13 års erfaring på lånemarkedet, hvilket betyder at du kan få den absolut optimale oplevelse, hvis du låner hos Ferratum. 

Krav for at låne hos Ferratum

Hvis du har undersøgt lånemarkedet blot en smule, er du med høj sandsynlighed stødt på en lang række krav hos de forskellige låneudbydere. Man kan nemlig af og til støde på en låneudbyder, hvor kravene for at låne penge er enorme. Dette er heldigvis langt fra tilfældet, hvis du ønsker at låne penge hos Ferratum.

Men hvad er så kravene, hvis der skal lånes penge hos Ferratum? Først og fremmest er det et krav, at du er minimum 21 år, hvilket ikke er et usædvanligt krav. Typisk er kravene for alder nemlig, at man er minimum 18 eller minimum 21 år. Dernæst er det krævet, at du har et dansk CPR-nummer, og det er et krav at du har folkeregisteradresse i Danmark, hvilket altså heller ikke er et specielt vildt krav.  Til sidst er det ganske vigtigt, at du ikke er registreret i RKI eller debitorregistret. Disse er registre, som man bliver registreret i, hvis ikke man har betalt tidligere gæld af på tilfredsstillende vis, hvorfor det er ganske naturligt, at Ferratum ikke låner til dig, hvis du er registreret heri.

Hvordan låner du hos Ferratum?

Måske finder du det interessant at låne penge hos Ferratum, hvorfor det næste naturlige spørgsmål er, hvordan du rent faktisk låner penge hos Ferratum. Det første du skal gøre er, at du skal vælge det ønskede beløb, som du vil låne. Hos Ferratum kan du vælge et beløb mellem 1.500 til 20.000 kr. Dernæst skal du udfylde din ansøgning, hvor der skal oplyses diverse relevante økonomiske og personlige oplysninger. Når du har gjort det, skal du underskrive låneaftalen med NemID. Derfra skal du blot vente på svar, og bliver du godkendt, vil du opleve, at pengene allerede udbetales inden for 45 minutter, hvis det sker på en hverdag. Dette betyder dog ikke, at lån ikke udbetales i weekenden, for det er rent faktisk tilfældet. Synes du, at et Ferratum banklån virker interessant, kan du læse meget mere på hjemmesiden.