Lån penge
PengePartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Bank Norwegian

Hvis du studser lidt over navnet, og synes det virker en smule bekendt, så kan vi bekræfte, at den største aktionær i banken er det norske flyselskab Norwegian. Hvorom alting er, så er Bank Norwegian den nyeste dreng i klassen, som allerede har taget både Sverige og Norge med storm. Du vil ikke kunne finde Bank Norwegian filialer rundt i det danske landskab, da banken er en digital bank. Her fra udbyder de blandt andet Bank Norwegian banklån og Bank Norwegian samlelån og meget, meget mere. Hvis Bank Norwegian’s billige og nemme lån har vækket din interesse, kan du med fordel gøre dig klogere på, hvad banken har at tilbyde netop dig.

- Læs mere -

Hvad tilbyder Bank Norwegian?

Hos Bank Norwegian er du i stand til at låne fra 5.000 kr. til hele 400.000 kr. Om du er interesseret i samlelån eller forbrugslån, skal stå dig frit for, men du vil støde på en pålydende rente fra 6,99%. Den variable debitorrente begynder fra 7,22% og til 25,57%, og ÅOP forlyder på 8,60% til 30,15%. Banken tilbyder også et kreditkort, som du kan blive klogere på senere. Derudover vil banken kunne svare på din henvendelse inden for få minutter, så du ikke skal gå i uvished. 

Hvordan kan jeg låne?

Hvis du skulle gå og tro, at det at ansøge om lån er en bureaukratisk og langhåret affære, så tillad mig at ændre det syn. Dog forbeholder banken sig en række krav, som du som kunde, skal leve op til. Bank Norwegian stiller følgende krav, som en minimumssikkerhed således, at de sikrer sig, at du er i stand til at afdrage på lånet: 

  • Fast bopæl i Danmark
  • Dansk statsborger
  • Mindst 23år 
  • Fast arbejde med tilhørende fast indkomst
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret

Lever du op til følgende, og lige spæder til med en af dine NemID koder, så er du godt på vej til at optage dit ønskede lån. Det eneste der står imellem dig og dit lån er, at du skal udfylde formularen via Bank Norwegian.dk lynhurtigt. Dog kan banken forbeholde sig retten til at foretage sig en kreditvurdering af din økonomiske situation. Hvis ikke banken mener, at det er økonomisk ansvarligt for dig og din nuværende økonomi, vil du få afslag på dit Bank Norwegian lån. Dog skal det stå dig frit for, om du vil forsøge dig igen med et eventuelt mindre kreditbeløb, som er mere ansvarligt på nuværende tidspunkt.

Bank Norwegian kort

Uagtet af bankens lån, er du også i stand til tilegne dig et såkaldt Norwegian kort, som fungerer præcis ligesom en alment kreditkort. Lige såvel som diverse lån, har deres kredit også haft stor success i både Sverige og Norge. Som du med selvfølgelighed kan med alle andre kort, kan du benytte dit Norwegian kort til alment forbrug i for eksempel dagligvarebutikker og på nettet. Dog tilegner du dig med dette kort samtidig en bonus, hvor du samler på CashPoints, hver gang du handler almindelige dagligvarer. Disse Cashpoints kan du blandt andet bruge, når du bestiller fly med Norwegian. Derudover får du 1% i Cashpoints på alle kreditkortkøb af varer op til 75.000 kr. Samtidig opnår du ligeledes seks ugers rentefri kredit samt nul gebyrer på kontanthævninger, rejseforsikringer og afbestillingsforsikring er også inkluderet.