Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Undgå at havne RKI


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Ingen mennesker har lyst til at havne i RKI. Det er ydmygende, besværligt og bare generelt en dårlig ting at have på sig. Hvis du bliver registreret i RKI, betyder det, at du bliver registreret som dårlig betaler. Det kan eksempelvis være, hvis du har glemt eller undladt at betale en regning til din bank, din udlejer eller en virksomhed, hvor du har købt noget. Det vil være rigtig ærgerligt at blive registreret i RKI, og derfor skal du selvfølgelig helst undgå det. En måde du eksempelvis kan undgå det på, er ved at tage et SMS Lån. Herunder kan du læse nogle gode råd om, hvordan du undgår at havne i RKI. Du kan også læse om, hvordan du kan tage et SMS Lån og på den måde undgå at bliver registreret hos RKI, og så kan du læse om, hvordan du egentlig tager et SMS Lån.

Gode råd til at undgå at havne i RKI

Hvis du har svært ved økonomi, og du er bange for, at du på et tidspunkt skal ende i RKI, så er det selvfølgelig bare med at få vendt skuden. Dårlig økonomi gør kun livet sværere for dig selv, og der er altid en måde, du kan lave dit liv om på. Herunder får du nogle gode råd til, hvordan du undgår at havne i RKI og blive registreret som dårlig betaler:
  • Hav overblik over, hvad du skylder, og hvad du skylder til hvem. Det er den bedste måde at få styr på det hele. Det er svært og hårdt at skulle gøre, men det er samtidig det vigtigste skridt på vejen ud af dårlig økonomi.
  • Kontakt dem, du skylder, og forsøg at lave en individuel aftale med dem. Når man først har fat i folk og forklarer ens situation, er folk mange gange villige til at hjælpe!
  • Saml dine lån. Tag eventuelt et SMS Lån, som du kan læse mere om længere nede. På den måde skylder du kun penge ét sted, og det kan virke mere overskueligt.
  • Få hjælp! Alle har sværere ved at gøre hårde ting alene, og der er uden tvivl nogen, der gerne vil hjælpe dig.

Tag et SMS Lån og undgå at havne i RKI

Hvis du er bange for, at du er tæt på at blive registreret i RKI, eller du har fået at vide, at det er ved at ske, så er der selvfølgelig stadig muligheder. Så længe du handler hurtigt, kan du sagtens nå at komme på rette spor og videre til et økonomisk stabilt liv. En af måderne er ved at samle dine lån. Det kan umiddelbart vide som en dårlig idé at tage endnu et lån, og under normale omstændigheder er det hellere ikke det smarteste. Du skal passe på. Men et SMS Lån er anderledes. Det er et mikrolån, som du normalvis betaler tilbage inden for 30-60 dage, hvilket vil sige, at du har lidt tid til at få økonomisk fodfæste og overblik over din situation. Sørg dog for at undersøge dette på forhånd. Du kan låne alt fra 500 kr. til 10.000 kr. Fordelene ved et SMS lån er, at du kan få udbetalt pengene inden for 15-20 minutter, og du kan altså få pengene lige nu og her. Det er forskelligt hvor høj renten er, så derfor skal du sørge for at sætte dig ind i det, inden du låner penge. Hvis du tager et SMS Lån får du samlet din gæld, og du gør det nemmere for dig selv.

Sådan tager du et SMS-Lån

Hvis du ønsker at tage et SMS Lån, skal du ikke længere søge via SMS. I dag bruger man sit NemID til at godkende lånet via udbyderen, og så har du pengene på din konto inden for meget kort tid. Saml din lån og bliv gældfri snart!
Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)