Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

NemID – danskerne har høje, digitale krav


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 07. december, 2018

Med en tablet, iPhone eller smartphone lige ved hånden samt de konstant udvidede muligheder for at begå sig på nettet, stiger de danske forbrugers forventninger til de digitale muligheder.

 

”Den digitale tidsalder” er blevet en betegnelse på den nutid, vi lever i, hvor netop online aktiviteten er en fast del af danskernes hverdag.
I særdeleshed er det at optage lån med NemID blevet en helt almindelig aktivitet for danskerne.

 

Forbrugernes behov er med til at skabe markedets tilbud og produkter. Med mere end 9/10 danskere der har NemID og anvender det som en helt naturlig del af deres digitale adfærd, betyder det høje krav til funktionaliteten af virksomhedernes online platforme.

 

Men hvad betyder det egentlig, når meget af ens aktivitet foregår på nettet? Og hvad stiller det af krav i forhold til internetsikkerhed?

 

 

Brugen af NemID som fleksibelt redskab

I dag kan det være næsten umuligt at forestille sig en verden uden muligheden for brug af NemID. Men det er ikke længere tid siden end 2010, at NemID så dagens lys hos de danske forbrugere.

Behovet for at have et sikkert og trygt redskab at begå sig med på nettet er en afgørende forudsætning for danskernes digitale adfærd.

NemID gør det nemt og enkelt at gennemføre transaktioner på nettet og f.eks. underskrive købsaftale med brugt af nøglekortet eller at låne med NemID.

 

Mulighederne ved brug af NemID betyder blandt andet:

 

  • At der spares tid for forbrugerne, da den personlige identifikation er indlejret i nøglekortet

  • At det er effektivt at gennemføre transaktioner på nettet

  • At det er fleksibelt at handle med varer på nettet

  • At optage lån med NemID er en effektiv, sikker og nem proces

 

Disse faktorer spiller positivt ind på forbrugernes krav. Og skaber øgede forventninger om netop fleksibilitet, effektivitet og tidsbesparelse.

Mulighederne for at optage lån med NemID
Særligt på markedet for online lån udgør brugen af NemID et afgørende parameter omkring danskernes digitale krav.

Dette betyder, at langt hovedparten af samtlige online lånudbydere i dag tilbyder forbrugerne at optage lån med NemID. Og at der er konkurrence omkring kundetiltrækning.  

Betydningen for kunderejsen
NemID betyder, at ansøgeren om lån slipper for at indsende fysiske dokumenter til brug for kreditvurderingen.

 

Ved at ansøge og godkende lån med NemID giver man automatisk lånudbyderen lov til at indhente de nødvendige, økonomiske oplysninger, som banken skal bruge til sin kreditvurdering.

 

  • Der spares betydelig mængde tid omkring godkendelsesprocessen

  • Ansøgningsprocessen er effektiv

  • Underskrivelse af lån er nemt og simpelt

  • Et godkendt lån kan blive indsat på ansøgers konto straks efter underskrivelse

 

Alt i alt betyder NemID, at kunderejsen bliver en simpelt, nem og overskuelig proces.

 

Betydning af sikkerheden omkring NemID
sikkerheden omkring lån med NemID er større end den gammeldags metode, hvor der blev brugt PIN-koder.

 

NemID er en 2-sidet sikkerhedsforanstaltning, hvor der findes selve det fysiske nøglekort samt ejermandens selvvalgte kode. Sikkerheden består i, at i tilfælde af at kortet skulle blive stjålet, har tyven intet at bruge det til uden den private kode. Og hvis koden skulle blive afluret, er det intet værd uden selve nøglekortet.

 

Den digitale fremtid
Fordelene som tydeligt gør sig gældende i forbindelse med at optage og ansøge om lån med NemID, er medvirkende til at skabe lignende krav hos andre virksomheder.

Forbrugerens adfærd og digitale krav tvinger virksomhederne til at være opdateret med hensyn til at sikre kunderne en gnidningsfri, online kundeoplevelse.  

 

I en undersøgelse har mere end 70 % af virksomhederne erfaring med, at digitale udfordringer i virksomhedens systemer medfører tab af kunder.

Med den stigende konkurrence på nettet er det simpelt for forbrugerne blot at finde en anden virksomhed, der udbyder den varer, man nu engang er ude efter.

 

NemID stiller krav til virksomhedernes digitale systemer. Det er ikke nok, at virksomhederne har funktionelle, digitale platforme. Deres systemer skal også kunne fortælle om kundens betalingsevne samt verificere kunden identitet. Oplysninger, som betyder effektivitet for kunden og dermed besparelse af tid.

 

Hvis ikke virksomheder omstiller sig i takt med danskernes høje, digitale krav, vil kunden blot finde en anden virksomhed med større, digital serviceniveau.

 

Dermed er danskers behov og krav med til at skabe konkurrence blandt virksomheder.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)