Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Mange nye kviklån


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Det kan nogle gange være en god løsning at tage et kviklån, hvis man har brug for nogle hurtige penge. Når man tager et lån, kan det derfor være en god idé at kigge efter de bedste kviklån . De bedste lån, man kan tage, er dem med de lave renter. Der findes mange steder, hvor der ofte dukker nye lånemuligheder op med en lav rente. Du kan hver måned finde mange nye lån, der hurtigt og billigt kan hjælpe på økonomien. Det gælder både lån til forskellige priser og i forskellige beløbsrammer. Du kan finde lån helt ned til et par tusinde kroner, og lån helt op til over 100.000. Husk, at det altid er en god idé at tænke sig om, før man låner.

De mange lån skaber en jungle af muligheder

Mulighederne for forskellige lån er uendelige. Med de mange forskellige kviklån, du kan finde, er der også et utal af forskellige måder at låne pengene på samt at betale dem tilbage på. Du kan finde lån med frie udbetalingsmuligheder, du kan finde lån med forskellige renter, og så kan du finde lån, der løber over mange forskellige perioder.

Vælg selv, hvornår du vil have udbetalt pengene

Hos de forskellige låneudbydere er der flere forskellige muligheder for udbetaling. Med nogle kviklån kan du helt selv bestemme, hvornår du vil have udbetalt lånet. Ved du, at du har brug for pengene om tre måneder, kan du vælge at sætte udbetalingen til tre måneder fra den dag, du bestiller lånet. Har du derimod brug for hurtige penge, er der også muligheder for det. Mange af låneudbyderne tilbyder udbetaling den samme dag, du bestiller lånet. Sådan et kviklån vil oftest have en lidt højere aldersgrænse.

Find dit nye kviklån til en lav rente

Der findes uendeligt mange muligheder for kviklån, og derfor finder du også mange lån med en lav rente. Det er altid en god idé at prioritere tilbagebetalingsmulighederne, da en lavere rente gør lånet lidt sjovere. Når du er på jagt blandt de mange nye lån, så kig derfor efter den lave rente. Her kan man med fordel finde et lån, hvor man kun betaler renten tilbage, hvis lånet benyttes og ikke før.

Mange forskellige betalingsperioder

Når du finder dit lån blandt de mange nye kviklån, så er der en række forskellige valgmuligheder, når det kommer til tilbagebetalingsperioden. Tilbagebetalingsperioden er den periode, der afgør, hvornår du seneste skal betale lånet tilbage. Her er det en god idé at overveje, hvor lang tid du har brug for at betale pengene tilbage. Nogle vil helst have det overstået hurtigt, mens andre gerne vil bruge lidt længere tid, hvor man betaler mindre hver måned. Uanset hvad, så er der helt sikkert et lån for dig. Du kan finde lån, hvor tilbagebetalingsperioden er på blot en måned, men du kan også finde peroder, der løber over flere år.

Hvor finder man et nyt kviklån?

Der findes mange steder på nettet, hvor man kan finde nye kviklån. De forskellige søgemaskiner opdeler lånene efter dine behov, så du blot kan sortere efter dine behov. Så hvis du har brug for penge til at hjælpe på økonomien, eller hvis du har brug for at betale et større beløb, så kan det være en smart idé at gå på jagt efter et kviklån. Der findes masser af dem, og du kan ofte finde dem med en lav rente.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)