Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Måder at finansiere dit elektronik køb på


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

De fleste mennesker bruger elektronik i mange aspekter af deres hverdag. Meget elektronik kan betales med det samme, men der findes også meget dyr elektronik, som kan være svært at betale med det samme. Hvis man har mulighed for det, er det altid en god idé selv at spare op til sit køb. På denne måde undgår man uforudsete omkostninger, gebyrer og renter. Til gengæld må man have tålmodighed, og det kan være svært at have, hvis ens computer eller TV er gået i stykker, og man har brug for et nyt med det samme, så ens hverdag kan fungere optimalt. Her er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder for billige lån til køb af elektronik.

Billige lån hos udbyderen

I mange tilfælde kan du tage et lån hos elektronikforhandleren, hvor du foretager dit køb, og på denne måde købe produktet på afbetaling. Det er dog altid en god idé at få informationer om afdragsordningen, inden du står i butikken og skal foretage købet og lave aftalen, da du muligvis kan finde nogle billige lån på nettet, som bedre kan betale sig for dig. I nogle tilfælde kan afdragsordninger hos forhandleren nemlig vise sig at være en dyrere løsning, selvom dette ikke altid er tilfældet.

Forbrugslån

Der findes mange hjemmesider, som tilbyder billige forbrugslån. Det er derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt og sammenligne renter og gebyrer, selvom det kan være svært at danne sig et overblik over de forskellige muligheder for billige lån. Heldigvis findes der hjemmesider, som kan hjælpe dig med at sammenligne priserne på de forskellige billige lån. Hos mange online services kan du låne op til 10.000 kroner, og nogle gange mere, ved at udfylde en ansøgningsformular. Ved nogle billige lån kan du også udskyde betalingen med et vis antal måneder, hvilket kan være en god idé, hvis din økonomi ikke rækker til at afbetale på købet med det samme. Selvom det er nemt at tage forbrugslån på nettet, er det vigtigt at danne sig et overblik over alle renterne og gebyrerne. På trods af at det er nemmere at tage forbrugslån end at låne penge i banken, så er der stadig nogle kriterier, du skal opfylde. I de fleste tilfælde må du for eksempel ikke være registreret i RKI eller andre debitor registre. Det er også en god idé at undersøge på forhånd, om du vil kunne indfri dit lån uden problemer, hvis du får mulighed for det, inden lånet udløber.

Undersøg og sammenlign ÅOP

Når du står overfor at skulle tage et forbrugslån, er det altid en god idé at undersøge lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det medregner alle omkostninger og gebyrer, der er ved det pågældende lån. Når du kender ÅOP er det nemmere for dig at sammenligne priserne på de forskellige lån. Det er ikke altid at ÅOP bliver nævnt, så husk at spørge, hvis den ikke gør — du har nemlig altid ret til at få den oplyst.
Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)