Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Lån uden om banken


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Står du og mangler et lån, så du kan få ført én eller flere investeringer ud i livet? I så fald kan du i høj grad anbefales at gøre ligesom et stigende antal danskere vælger at gøre: nemlig tage et lån uden om banken. Førhen har der mere eller mindre kun eksisteret én traditionel lånemetode, og denne har taget udgangspunkt i konventionelle banklån. I disse dage findes der dog et væld af alternative løsninger på nettet, som hver især byder på væsentlige fordele. For eksempel tilbyder mange af långiverne på nettet muligheden for at låne penge, uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Dette er om noget et kendetegn ved diverse former for kvik-, hurtig- og forbrugslån, og det er med sikkerhed én af de primære årsager til at overveje lige netop disse låneformer.

Hvad er fordelene ved at låne uden om banken?

Den altoverskyggende fordel er som sagt, at du stort set aldrig skal stille sikkerhed for de lån, som du kan anmode om uden om banken. Dette resulterer nemlig først og fremmest i, at du undgår en masse tid og besvær, som ofte fylder ganske meget i forbindelse med et traditionelt banklån. Altså bliver det betydeligt hurtigere at få dit lån i hus og en hel del nemmere at sætte sig ind i lånets detaljer – som oftest kan du nemlig læse dig til alle de fornødne informationer via långiverens hjemmeside. Alternativt har du naturligvis altid mulighed for at give den givne långiver et kald eller sende dem en forespørgsel over mail. Under alle omstændigheder er der masser af fordele forbundet ved lån, som du ikke skal stille sikkerhed for. Det simple faktum, at de er markant hurtigere at give sig i kast med end traditionelle banklån, bør i sig selv være nok til at vække din interesse. Derudover er der som regel tale om yderst fleksible låneaftaler, hvor du ofte får muligheden for at regulere dit lån undervejs og følge med i din tilbagebetaling online. Du bliver således givet mere frihed end nogensinde før, hvilket af åbenlyse årsager er et plus.

Lån penge uden sikkerhed til ethvert behov

Uanset om du bare har lyst til at få processen overstået en smule hurtigere end normalt, eller du reelt har brug for pengene relativt akut, behøves du aldrig at bekymre sig synderligt, grundet de mange muligheder på nettet. Med hensyn til konventionelle lån i banken, kan der omvendt nemt gå lang tid, før du får arrangeret og afholdt et møde, samt skrevet under på den endelige aftale. Alt i alt kan det således ikke svare sig at søge hjælp i banken, hvis du ønsker et hurtigt og effektivt lån, ikke er interesseret i at stille sikkerhed for aftalen, og såfremt du ikke nødvendigvis har lyst til at gå i detaljer med, hvad pengene skal anvendes til. Der er desuden i den grad forskel på de forskellige alternativer på lånemarkedet, når det kommer til lånebeløb, rentesatser og løbetid. Giv dig derfor gerne noget tid til at undersøge de forskellige alternativer, så du kan sammenligne dig frem til den bedste løsning.

Hvad kræver det for at kunne låne penge uden sikkerhed?

Såfremt du ønsker at låne penge uden om banken og dermed undgå at stille sikkerhed for dit lån, skal du naturligvis undersøge diverse långivere nærmere. Herunder kan du med fordel prøve at sætte dig grundigt ind i, hvad der som regel bliver stillet af krav til dig som kunde. Dette varierer selvfølgelig fra udbyder til udbyder, men som oftest er der blandt andet fokus på, at du ikke må stå i RKI, Debitor Registret eller lignende skyldnerregistre.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)