Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Hvordan kan jeg samle mine lån?


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Der findes mange mennesker, som har optaget en række lån fra forskellige udbydere. Disse lån har ofte forskellige renter, forskellige løbetider og generelt forskellige vilkår. Derfor vælger mange at samle disse lån til ét samlet lån, men hvordan gør man det helt praktisk? Denne indlæg vil gerne give dig en overskuelig guide til, hvordan netop du kan samle dine lån gennem blot fire trin.

  1. Først og fremmest skal du finde en bank eller en låneudbyder, som tilbyder samlelån.
  2. Nu skal du indtaste oplysningerne på dine lån og ansøge om samlelånet.
  3. Når du har modtaget svar på ansøgning, kan du med fordel hente flere tilbud og ansøge andre steder, så du sikrer dig selv de bedste vilkår.
  4. Hvis dette lykkedes, så vil du nu have ét samlet lån, hvilket kan skabe stor glæde i hverdagen.

Så hvis du blot finder nogle forskellige banker eller udbydere, som tilbyder at samle forskellige lån , og ansøger hos disse, så vil du højst sandsynligt kunne samle dine lån. Det er dog ikke alle typer af lån, som man kan samle, hvilket du kan læse meget mere om i næste afsnit.

Hvilke lån kan man samle?

Hvis du har et stort banklån, hvor du for eksempel har stillet sikkerhed i din bil eller i din bolig, så vil dette lån ikke kunne samles med andre lån. Man kan nemlig ikke samle lån, hvor der er blevet stillet sikkerhed i form af bolig, bil eller andet af værdi. Der findes dog stadig mange lån, hvor der ikke er stillet sikkerhed, som sagtens kan samles. Dette vil for det meste være kviklån, forbrugslån og billån uden sikkerhed. Så hvis du har flere af denne type lån, så er det sikkert muligt for dig at samle dem.

Hvad er fordelen ved samlelån?

Men hvorfor vælger så mange mennesker at samle de forskellige lån? Det er der hovedsageligt to gode grunde til. For det første vil man kunne spare en masse penge. Grunden til, at man kan spare penge ved at samle lån, er, at ÅOP-tallet ofte vil falde, da større lån ofte er langt billigere end små lån. For det andet vil du kunne spare en masse bekymringer. Hvis du går i dagligdagen og bekymrer dig om økonomien, så er det ofte, fordi du mangler overblik. Hvis du havde et klart overblik over det, så ville der jo ikke være det store at bekymre sig om. Det er blandt andet også derfor, at personer, som vælger at vende det blinde øje til deres økonomi, er dem, som bekymrer sig mest. Så hvis du gerne vil have en hverdag, der er fri for bekymringer, hvis du gerne vil sove bedre om natten, og hvis du gerne vil spare dig selv for en hel del penge i form af rentebesparelser, så kan det være en virkeligt god ide at undersøge, om du kan samle dine lån. Nu ved du i hvert fald, hvordan du gør det, og hvordan det kan gavne dig.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)