Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Guide: De bedste privatlån i 2019


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 09. februar, 2022

Herunder er en række af de bedste råd til, hvordan du finder de billigste privatlån online samlet, så du kan danne dig et overblik over, hvad du skal kigge efter. Er du ude efter et lån, så er det nemlig stort set de samme krav og grundlæggende former, der gør sig gældende.

 

Lånebeløb 1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling 9 - 47 mdr.
Rente/år 22.51-22.51%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 21 år
ÅOP 24.99 %
NY LAV RENTE Forhøjet lånebeløb - Lavere månedlige ydelser
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån dækker egentlig over størstedelen af de lån vi kender til i dag. De lån, der udbydes til private. Deraf navnet.

Det er både kviklån, smslån, smålån, minilån og hvad de ellers kaldes.

Fælles for dem alle, er at du ansøger på nettet med dit NemID, får svar indenfor kort tid og har pengene på din konto indenfor få dage.

Nemt, hurtigt og ligetil. Det handler om, at du skal have det du ønsker dig indenfor rækkevidde.

 

Hvordan vælger du?

Hvis du søger efter et lån på nettet, er du ganske sikkert klar over, at der findes helt utroligt mange forskellige udbydere, der alle kæmper for at få dig som kunde.

Men er du ikke forsigtig kan du ende med et lån, der har skyhøje renter og så sidder du i fælden.

Der er en helt klar række punkter du skal være opmærksom på, når du lede efter et lån og jo mere du kigger dig om og sammenligner, des bedre bliver dine chancer for at ende med det lån med de bedste betingelser.

 

Inden du begynder

For at sikre dig de bedste forudsætninger for at ende med et lån, du har råd til, er det vigtigt at der er nogle ting du har styr på.

  • Læg et grundigt budget. På den måde får du helt styr på, hvor meget du har råd til at afdrage hver måned og du kan tilpasse dit lån efter det.

  • Find ud af, præcis, hvor meget du har brug for at låne. Det anbefales altid, at du kun låner dét du har brug for og ikke mere. På den måde holder du dine udgifter på et minimum og du ender ikke med at betale mere end du behøver.

  • Regn på løbetiden. Det er altid god ide at vælge den kortest mulige løbetid. Det virker ved første øjekast som om det er en dyrere ydelse hver måned, men kigger du på de endelige omkostninger vil du se, at det er billigere at betale af hurtigere.

Får du lavet dit forarbejde ordentligt, så er du allerede godt på vej til at finde det lån, der er det bedste for dig.

 

Hvornår kan du låne?

Det er stort set de samme krav, du skal kunne opfylde lige meget, hvor du ansøger. Men lever du op til de krav, så er du også så godt som i mål, når det kommer til penge på kontoen.

  • Du skal være fyldt mindst 18 år

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret

  • Du skal være dansk statsborger

  • Du skal have fast indkomst

  • Du skal have dansk konto

  • Du skal have NemID

 

Det varierer fra firma til firma hvilke af kravene, du skal kunne opfylde og hos nogen vil du opleve andre end de nævnte.

 

Indhent flere tilbud

Når du kommer til at skulle finde det lån du ønsker, så er det igen smart at indhente flere forskellige tilbud fra forskellige udbydere.

På den måde har du grundlag for sammenligning og beregning af, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Det er altid gratis og uden forpligtelser at bede om tilbud. Du forpligter dig først, når du skriver under på det tilbud firmaet sender dig.

Grunden til, at det er så vigtigt at indhente tilbud er, at de informationer og tal du kan se på diverse hjemmesider i virkeligheden ikke spiller den store rolle. Det endelige tilbud er nemlig helt afhængig af din alder, indkomst og hvilket beløb du ønsker at låne.

 

Hvordan sammenligner du lettest?

Har du allerede sat dig lidt ind i online lån, så har du med garanti læst om ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent, når det kommer til sammenligning.

Der er noget om snakken, for det er en af de mest præcise måder at finde ud af, hvad der er billigst for dig.

 

ÅOP er en betegnelse for de samlede udgifter på lånet opgjort i procent per år. Procenten er udregnet ud fra lånets størrelse, således at, hvis du har lånt 1000 kroner og ÅOP er 10%, så svarer det til 100 kroner om året i samlede udgifter.

 

Læs ALTID tilbud og aftaler grundigt igennem

Det sidste, men måske også vigtigste råd er, at du altid sørger for at læse alle papirer, regler og tillæg grundigt igennem.

 

Husk altid at gemme en kopi af det hele på din computer, så du har det ved hånden, hvis du kommer i tvivl om noget.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)