Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Forbrugslån - underskriv med NemID


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Forbrugslån på internettet er ofte karakteriseret ved, at de er meget diskrete samtidig med, at de giver en utrolig stor frihed til lånemodtagere. Grunden til, at dette er muligt, er, at man kan underskrive med NemID hjemme fra stuen. NemID er i disse tilfælde nemlig med til at verificere, at du er den person, som du udgiver dig for at være. NemID giver altså både mulighed for en stor frihed, men det giver i høj grad også mulighed for en stor sikkerhed. Og der er faktisk endnu flere fordele ved at anvende NemID, når du optager forbrugslån på nettet. Hvis du spørger dig selv, hvad er egentligt den største fordel ved at optage lån på nettet? Så vil de fleste nå frem til dette svar: Det er virkeligt hurtigt! Grunden til denne absurd korte leveringstid på lånet er faktisk, at man bruger sit NemID til at underskrive lånet med. Det fungerer altså som en form for digital underskrift, hvilket muliggør, at du ikke behøver at indsende din underskrift eller møde op et sted. NemID sikrer altså både hurtige og diskrete lån.

Hvad skal du være opmærksom på, når du optager et forbrugslån med NemID?

Der er dog visse ting, som du skal være opmærksom på, når du tager disse online forbrugslån med NemID. - Du vil sjældent have muligheden for at vælge, hvor pengene skal ende henne. Grunden til dette er, at dit NemID er tilknyttet din NemKonto. Dette vil sige, at du ofte slipper for at indtaste dine kortoplysninger, men derimod bestemmer du heller ikke selv, hvor pengene skal sendes hen. Dette er dog også en fordel, da det igen er med til at styrke sikkerheden bag lånet. - Hold øjnene åbne, og brug din sunde fornuft. Når du optager lån på nettet, så er der et hav af forskellige muligheder og reklamer, som prøver at friste dig. Men når du låner penge på nettet, så er det vigtigt, at du holder øjnene åbne og bruger din sunde fornuft. Du skal altså sørge for at kigge alle lån igennem i krogene, således at du ikke bliver sat fast i et dyrt lån. Du kan med stor fordel kigge på det tal, der hedder ’ÅOP’, når du sammenligner forskellige lån. Dette står for ’årlige omkostninger i procent’, og tallet er den mest præcise indikator for, hvor dyrt eller billigt lånet er, da ÅOP inddrager alle omkostninger.

Hvorfor NemID?

Som det allerede er blevet slået fast, så giver NemID en masse fordele, når vi taler om at låne penge på nettet, men er der andre grunde til at låneudbyderen beder om det? Svaret er ja. Når du sender en ansøgning om et lån med dit NemID, så vil låneudbyderen nemlig få adgang til en masse information omkring dig. Disse oplysninger vil de anvende til at beslutte, om du lever op til de kriterier, som de stiller til deres lånere. Herudover gør de fleste udbydere også opmærksom på, at det primært er for din egen sikkerhed, at man skal underskrive med NemID. Denne type af identifikation er nemlig baseret på en to-faktor-autentificering. Du skal altså både anvende dine personlige oplysninger, som i de fleste tilfælde vil være dit CPR-nummer og din personlige adgangskode. Herudover skal du naturligvis anvende dit nøglekort. For at gøre NemID så sikkert så muligt, så er der her to råd, som du altid bør følge, hvis du vil have den optimale sikkerhed og undgå at blive udsat for økonomisk svindel: 1. Tag ALDRIG billeder af dit nøglekort. Det er naturligvis smart altid at have sit nøglekort på telefonen, men det er en kæmpe risiko at løbe. 2. Lån ALDRIG dit nøglekort ud til nogen. Nøglekort er ligesom CPR-nummer meget personligt, og du bør altid beholde det for sig selv.

Forbrugslån med NemID. Sikre lån - uden sikkerhed

Når du kigger efter forbrugslån på nettet, så vil du ofte blive mødt af overskrifter, som siger noget i retning af: ”Lån uden sikkerhed”. Du kan dog være helt rolig. Det er nemlig ikke din sikkerhed, som er kompromitteret, det er låneudbyderens. Forbrugslån er nemlig karakteriseret ved, at man ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet, hvilket er en stor fordel, som også er med til at skabe en vis frihed for låneren. Så hvis du gerne vil føle dig sikker og have et hurtigt lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed, så gør NemID det utroligt nemt for dig, så hvis du blot bruger din sunde fornuft, så er dette både en sikker og effektiv måde at låne penge på.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)