Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Få tilbud fra flere banker på samlelån


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Hvis du ønsker at få samlet dine lån til ét samlelån , så kan du med stor fordel vælge at modtage flere tilbud, således at du sikrer dig, at du får de bedste vilkår. Hvis du finder flere forskellige banker eller låneudbydere, som vil samle dine lån, så kan du nemlig bruge disse mange tilbud til at presse renten ned hos de enkelte udbydere. Hvis du blot kontakter én bank, så har du jo ikke noget at forhandle med, og derved vil banken have de bedste kort på hånden. Hvis du derimod blot henter et par enkelte tilbud, så vil du selv være ret godt stillet, hvis du ønsker at forhandle renten og de andre vilkår.

Hvordan indhenter man tilbud?

Hos langt de fleste banker eller online låneudbydere kan du blot ringe til dem og forklare dem din situation. Derved kan du åbne en dialog, hvor målet er at få samlet dine lån. Der findes også online låneudbydere, hvor du kan lave en uforpligtende ansøgning om et samlelån. Hvis du gør dette, så kan du både se, om din ansøgning bliver accepteret, og du kan finde ud af, hvilke vilkår netop denne udbyder kan tilbyde dig.

Hvorfor er det en god ide at samle sine lån?

Der er flere gode grunde til, hvorfor det kan være en rigtig god ide for langt de fleste at samle deres lån. Der er dog to hovedgrunde, som du vil blive præsenteret for i dette afsnit:

Du kan spare penge!

- Hvis du vælger at samle dine lån til ét samlet lån, så vil du i langt de fleste tilfælde kunne spare penge. Grunden til dette er, at store lån ofte er billigere end små lån. Forklaringen på dette er, at store lån ofte har en lavere ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er den mest præcise indikator for, hvor meget et lån vil koste dig. Hvis man kigger på den procentvise sats, vil man altså kunne se, at store lån i gennemsnit er langt billigere end små lån. Det er netop derfor, at det sagtens kan betale sig at samle sin lån.

Du kan slippe for bekymringer og stress

- Der er rigtig mange danskere, som bekymrer sig om økonomi i hverdagen. Flere undersøgelser har herudfra vist, at grunden til denne bekymring ofte er mangel på overblik. Det er altså ikke nødvendigvis sikkert, at der er grund til bekymring, men på grund af manglende overblik, så går vi danskere rundt og bekymrer os om penge i hverdagen. Det er blandt andet her, hvor samle lån kommer ind i billedet. Hvis vi tager et eksempel, hvor Lone har seks små lån på mellem 2.000 kroner og 13.000 kroner, så vil alle og enhver kunne se, at Lone vil have en mere overskuelig økonomi, hvis hun blot havde ét lån på 30.000 kroner fremfor seks små, som tilsammen gav 30.000 kroner. Så hvis du gerne vil slippe for stress, bekymringer og manglende overblik i hverdagen, så kan du med stor fordel vælge at samle dine lån.

En sund økonomi er med til at skabe et balanceret liv

Ville du ønske, at du var en af de personer, som bare altid har styr på sagerne? Så kan du have stor glæde af at starte med at tage fat i din økonomi. Og som det allerede er blevet konkluderet, så er det ikke nødvendigvis på grund af en dårlig økonomi, at du er stresset, det er ofte blot på grund af manglende overblik. Hvis du indhenter flere forskellige tilbud på samlelån, så kan du både løse dette problem, men du kan også gøre noget andet godt for dig selv. Hvis det lykkedes for dig at forhandle dig til bedre vilkår ved at sammenligne forskellige tilbud, så vil du have sparet penge, og du vil have opnået noget. Dette vil være en stor succesoplevelsen, og succesoplevelser er også en af de ting, som skaber et godt og balanceret liv. Så hvis du gerne vil rydde op i økonomien og havde en gladere hverdag, så ved du nu, hvor du kan starte.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)