Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Få svar på dit lån med det samme


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 09. februar, 2022

Hurtige lån, eller kviklån, er blevet utroligt populære. Dette er forbrugslån, som man kan tage på få minutter, hvis man blot har adgang til internettet.

Én af grundene, til at denne type af lån er blevet så populær blandt danskerne, er, at man kan få svar på sin ansøgning med det samme. Rigtig mange udbydere giver svar inden for en time, og herefter kan man modtage pengene inden for 48 timer.

Dette er utroligt praktisk, hvis der er opstået en pludselig udgift, som man gerne vil have ryddet af vejen.

Der er dog ikke kun positive ting at sige omkring kviklån, da der ofte også er negative følger. Dette ser man blandt andet på de til tider absurd høje ÅOP-tal og på den høje rente, der kan opstå, hvis man ender med at misligholde gælden.

På trods af de negative sider, så optager flere og flere mennesker stadig disse lån, så der må altså være flere fordele end blot hastigheden, men hvad kan disse fordele være?

 

Hvorfor er online lån ellers populære?

De hurtige forbrugslån bliver i daglig tale ofte omtalt som kviklån på grund af den korte behandlingstid. I den logik kunne de lige så godt blive kaldt ’frihedslån’, ’usikrede lån’ eller ’anonyme lån’.

Disse navne er nemlig sammensat af andre fordele, som folk ofte påpeger omkring hurtige forbrugslån på nettet. Her er de:

 

 1. Frihedslån
  - Du skal ikke redegøre for, hvordan du vil bruge pengene. Dette skaber en økonomisk frihed, som langt de fleste finder tiltrækkende.

 2. Usikrede lån
  - Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og derfor vælger mange at låne online.

 3. Anonyme lån
  - Du kan optage lånet hjemmefra uden at tale med nogen, og derfor giver dette en anonymitet eller diskretion, som mange foretrækker.

 

Lån med NemID gør dit lån hurtigere

Hvem hvordan bliver disse lån ekspederet så hurtigt?

Efter flere firmaer er begyndt at anvende NemID, så er ekspeditionsprocessen blevet endnu hurtigere.
Når man optager et lån med NemID kan man nemlig underskrive inden for et par sekunder og endda på en sikker måde. Hvis vi ikke havde denne mulighed, så skulle du først vente på, at låneaftalen blev tilsendt med posten, hvorefter du skulle sende den tilbage igen.

NemID er altså blot blevet et alternativ til en fysisk underskrift, og denne metode er lige så sikker (hvis ikke mere), og det kan du læse meget mere om i næste afsnit.

 

 

Lån med NemID sikrer dig imod økonomisk kriminalitet

At du nu skal underskrive med NemID, når du låner, gør ikke bare processen hurtigere. Det bliver også mere sikkert.

Denne digitale underskrift er nemlig den sikkerhedsforanstaltning, der gør, at andre ikke kan tage lån i dit navn. Hvis de blot skulle bruge dit CPR-nummer, så ville du være langt mere udsat.

En af grundene, til at NemID er så sikkert, er, at der er flere trin i sikkerheden. Hvis du mister dit nøglekort, så skal svindleren stadig bruge din bruger-id og adgangskode. Hvis der modsat er en svinder, der finder frem til dine personlige oplysninger, så mangler svindleren dit nøglekort.

To-trins-genkendelsen er virkeligt effektiv, der er dog to ting, som du kan gøre for at sikre dig selv:

 1. Tag aldrig billeder af dit nøglekort.

 2. Gem aldrig bruger-id og adgangskode i apps, på papir eller lignende.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)