Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Få en bedre rente


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 12. maj, 2019

Har du mange lån flere forskellige steder, kan det være en smart idé at samle dem ét sted. Det fører nemlig flere forskellige fordele med sig, ikke mindst at du kan ende med at forbedre din rente betragteligt. Men det kræver et ordentligt arbejde både fra din side og fra dem, hvor du beslutter dig for at samle lånet .

At samle lån kan give dig styr på pengene

Har du taget mange forskellige lån, kan det være svært at overskue, hvornår hvem skal have hvilke penge tilbage, hvor høj renten er og så videre. Derfor er det bare nemmere og bedre for dig at samle lån ét sted. På den måde kan du nemmere få et overblik, hvor du skylder hvad, og ofte kan du få hjælp til at bevare overblikket og være sikker på, at du får betalt tilbage.

Sådan kan du samle lån

Når du skal samle lånene ét sted, er det værd at kigge lidt rundt på markedet, før du beslutter dig endeligt. Der kan nemlig være fordele ved enten at vælge en bank eller et realkreditinstitut. Men uanset hvordan du vender og drejer det, så er det højst sandsynligt de to muligheder du har.

Banken

Om det er din egen bank, eller du går ud og finder en anden, er helt op til dig. Men uanset vil de gerne hjælpe dig med at have styr på din økonomi. Og derfor vil de selvfølgelig også gerne holde på dig. Hvilket betyder, at de typisk giver dig en bedre rente.

Realkreditinstitut

Er din bank ikke din bedste ven, fordi du måske har for mange forbrugslån, kan det være en idé i stedet at går til et realkreditinstitut. Her arbejder de anderledes med tingene, men måske kan det være en god ting.

Hvorfor et samlet lån er en fordel

Der er mange fordele ved at samle dine lån ét sted. Nogle af de fordele er blandt andet:

  • Én samlet rente
  • Nemmere at overskue, især hvis du har mange forskellige
  • Hjælp til at få betalt dine penge tilbage til kreditorer

Især det faktum at du kan få én samlet rente kan blive en kæmpe fordel for dig i det lange løb. Det betyder nemlig, at du typisk får en bedre rente, end hvad du måske har haft andre steder, hvis du har taget forbrugslån eller kviklån, hvor renten kan være høj. Om det er en bank eller realkreditinstitut, du søger mod, er sådan set lige meget. Og husk så hvor vigtigt det er, at hvis du vil samle lån ét sted, så skal det være et troværdigt sted, som du stoler på. Det kunne for eksempel være en bank, hvor rådgiveren du har, er sød og gerne vil hjælpe dig. Det gælder især, hvis du har meget gæld, der skal betales af fra dine lån. Så er det vigtigt, at personen vil dig det bedste og dermed kan rådgive dig bedst muligt i forhold til at komme ud af gælden på en forholdsvis smertefri måde.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)