Pengepartner viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Pengepartner

Bliv klogere på kviklån med NemID


Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Opdateret: 09. februar, 2022

Online lån med NemID er blevet særligt populært i nyere tid. En af de online lånemuligheder er kviklån. Denne låneform er blevet populær fordi, at det er nemmere og hurtigere at optage et kviklån, end der er at optage et almindeligt lån. Herudover så stilles der typisk ikke særligt store krav til låntager.

Kravene varierer fra låneudbyder til låneudbyder og er typisk også afhængig af lånebeløbet. Generelt er det dog sådan, at man skal være fyldt 18 og have NemID, da man skal underskrive online aftaler for lån med NemID. Herudover skal du være bosat i Danmark og kunne bevise, at du har opholdt dig i landet i mindst 12 måneder og så må du ikke være registreret i RKI.

 

Hvorfor optage et kviklån?

Der er flere grunde til, hvorfor folk vælger at optage forskellige former for lån med NemID, som for eksempel et kviklån.

  • Hurtigt

Som navnet også antyder, så er en af fordelene, at det går hurtigt. Du får svar på din ansøgning inden for kort tid, og ofte så vil du kunne få dine penge, enten samme dag, som du ansøger, eller senest et par dage efter.

 

  • Online

Ved de fleste af denne type lån, foregår det hele online. Det betyder, at du kan ansøge om lånet ligegyldigt hvor du er, så længe at du har internetforbindelse. Dette betyder også, at du kan blive fri for papirarbejdet.

 

  • Nemt

Der stilles ikke spørgsmålstegn til, hvad du skal bruge pengene til. Herudover er der sjældent ret mange informationer man skal udfylde om sig selv, da der ikke stilles så store krav til online lån med NemID.

 

  • Sikkerhed

Du underskriver din aftale om lån med NemID, for at bekræfte hvem du er, hvilket også er med til at gøre processen hurtigere.

 

  • Få krav

Der stilles ofte meget få krav, i forbindelse med et kviklån med NemID. Det kræver ofte ikke, at du som kunde skal stille sikkerhed, som du ellers ville skulle med mange andre låneformer.

 

Hvis du vil optage et lån med NemID, er det en god ide at lægge et budget

Hvis du går og overvejer, at optage et lån, så er det ofte en god ide at lægge et budget. Dette gøres ved at opstille dine indtægter og udgifter, som så sammenlignes for at give dig et bedre overblik over din økonomi. Du kan blandt andet bruge Excel til at lægge et budget med.

Når du har oplistet dine indtægter og udgifter, vil du nemmere kunne se, om du har behov for at optage lånet, og hvor meget du evt. har behov for at låne. Herudover så giver det dig et bedre overblik og du vil nemmere kunne se, om du også har mulighed for at tilbagebetale lånet igen og dermed også, hvor meget du har råd til at låne.

 

Gode råd og ting du skal være opmærksom på, hvis du vil tage et kviklån

Selvom der er flere grunde for at optage et kviklån, så er der også flere ting, som du skal være opmærksom på når du tager et lån med NemID.

  • Læg et budget

Som beskrevet ovenfor, er det en god ide at opstille et budget, for at kunne danne dig et overblik over din økonomi og lånebehov.

 

  • Ikke lån til overforbrug

Det er ikke en god ide at låne penge til overforbrug og til ting som ikke er nødvendige. Du skal kun optage et lån, hvis du er sikker på at kunne tilbagebetale lånet igen.

 

  • Sammenlign flere lån

Det kan være en god ide at sammenligne flere lån med hinanden, så du får den løsning, der passer bedst til dig. Der findes flere sider på nettet, hvor du nemt kan sammenligne flere online lån med NemID. Det er også en god ide at sammenligne dem med mulighederne i din bank.

 

  • Se på ÅOP

 

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, hvilket du kan se på, for finde de samlede omkostninger der er forbundet med lånet, samt bruge det som udgangspunkt for at sammenligne de forskellige lån.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Pengepartner må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Pengepartner samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)